SERIE: Hvor blev de af?
Poul Langagergaard

I ti år fra 1982 var Poul Langagergaard den mest markante generalsekretær, Indre Mission nogensinde har haft. Hvor er han nu?Indre Mission blev stiftet på Sjælland i 1861 og voksede eksplosivt frem mod århundredskiftet. Her var der 400 missionshuse og næsten 150 indremissionærer.
Væksten fortsatte frem til 2. verdenskrig, så stagnerede IM ligesom andre kirkelige foreninger på grund af samfundets verdsliggørelse.
Men i Poul Langagergaards 10 år som generalsekretær vendte udviklingen for en tid.
Både antal medarbejdere og gaver steg. Giverne kunne mærke, at der var sket noget nyt. Allerede året efter sin tiltræden gennemførte den kun 35-årige general de første Time Manager-kurser for alle medarbejderne, hvor de lærte at planlægge bedre – at lede sig selv – og arbejde mere målbevidst.

– Vi (…)
OR
OR
Denne artikel kan kun læses af abonnenter

OR
OR
Print Friendly
Del artiklen med dine vennerShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneHvad mener du?