UDFORDRINGEN ledte Hanne på sporet

En artikel i Udfordringen ledte Hanne Banke på sporet af en gammel bekendt.
Et eventyr fra det virkelige liv ruller sig ud.Telefonen ringer i slutningen af juni. En dame præsenterer sig som Hanne Banke fra Assens. Hun spørger: ”Er det dig, der har skrevet artiklen om Martin Glass i 2005 i en avis, der hedder Udfordringen?” Det kunne jeg kun bekræfte. Og straks spurgte hun: Lever Martin endnu? Det kunne jeg også bekræfte.

Hanne Banke kigger på billeder og gamle breve fra Martin Glass. Hanne hjalp sin farmor med korrespondancen til Martin og hans kone Malka.

Forhistorien finder vi i Ebberup ved Assens og i Jerusalem. Lad os starte i Jerusalem. En dag står Linda Møller, Dansk Jødisk Venskabs repræsentant i Israel, ved et busstoppested i Jerusalem – og læser i Udfordringen. (…)

OR
OR
Denne artikel kan kun læses af abonnenter

OR
OR
Print Friendly
Del artiklen med dine vennerShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneHvad mener du?