Stor ny frikirke vokser frem i Århus

Man kan ikke sige, at Saralystkirken er ramt af finanskrisen. Man forventer, at hele projektet løber op i 22 millioner kroner.Saralystkirken bliver et stort, nyt, moderne frikirke- og kulturcenter i Århus. Byggeriet går i gang 1. juli, og man forventer at kunne indvie den nye kirke inden jul.Det nye kirkecenter på hjørnet af Ringvej Syd og Saralyst Allé ligger i Holme og er let at komme til. I første omgang bygger man 670 kvm. på den 13.000 kvm. store grund, så der er masser af muligheder for senere at udvide.
Der bliver plads til 400 i kirkesalen, når der åbnes en foldevæg, og der er masser af parkeringspladser. På den store grund vil der desuden bliver masser af udfoldelsesmuligheder for både børn og voksne på boldbanen (20×40) m., ved shelteret, på legepladsen eller ved petanquebanen og omkring friluftsscenen (…)

OR
OR
Denne artikel kan kun læses af abonnenter

OR
OR
OR
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this pageSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.