Noahs Ark i Køge

Noahs ark ligger lige nu i Køge Havn, og bibelhistorien kan opleves om bord. Udfordringen har besøgt arken. Du kan nu komme om bord på en kopi af Noahs Ark – og det er en rigtig god oplevelse for børn og voksne. Der fortælles bibelhistorie på en spændende og pædagogisk måde, og der er virkelig meget at gå på oplevelse i. Afsæt mindst 2 timer til dit besøg på arken. Noas Ark, som er Europas første flydende bibelmuseum, har lagt til kaj i Køge, hvor den vil ligge i 6 uger. Herefter går turen videre til andre danske havne: København, Helsingør, Aarhus, Fredericia og sandsynligvis Sønderborg, men den endelig plan er ikke færdig, idet der ikke er aftaler på plads med alle havne endnu. Besøgene sker i forbindelse med Bibelselskabets 200 års jubilæum i år. Bibelhistorien i træ Om bord kan du opleve Adam og Eva i Edens Have ved siden af Kundskabens Træ, Kain…

HELE ARTIKLEN KAN KUN LÆSES AF ABONNENTER.
Det koster kun 98 kr. for 3 måneder eller 298 kr. for et helt år.
BLIV ABONNEMENT HER eller LOG IND HER

Du kan læse Udfordringen på 2 måder på nettet:
1. Som almindelig hjemmeside, der også tilpasser sig din mobil eller iPad. (Opret dig som abonnent herover. Du får tilsendt regning. Tilmelding kan derfor tage 3-5 dage.) OBS! Hvis du allerede holder avisen, så er der kodeord nederst på side 2.

2. Som e-pages (bladre-sider) hvor du kan se hele sider – også annoncerne – og zoome ind på artiklerne. (Her kan du tilmelde dig straks via dit visa/dankort). Klik her for at gå til tilmelding af e-pages.

Prisen er den samme.