27.000 danske børn får succes-bog

En bog beregnet til evangelisation i lukkede lande, hvor evangelisation på normal vis er umulig, er nu på vej til danske børn.Bogen fortæller Evangeliet, så børn kan forstå det, og den er blevet en kæmpesucces i foreløbig 40 lande over hele verden, hvor den er delt ud til syv millioner børn, oplyser Evangelisk Børnemission.

En fond har givet dem 100.000 kroner til at starte projektet i Danmark, og de har valgt at bruge alle pengene på at trykke 27.000 bøger med en speciel „fodboldforside”.

Bogen skal nemlig i første omgang deles ud til maj og juni, hvor der er VM i fodbold. På bagsiden er der et vidnesbyrd fra en berømt kristen brasiliansk fodboldspiller, Jorghino, der anbefaler bogen.

Hvad tror du

Bogen hedder “Hvad tror du?”, og efterspørgslen efter den er stor. Der er også planer om at trykke en mere tidløs udgave uden fodboldbilleder på bagsiden.

– Allerede få dage efter, at vi er begyndt at ringe til menigheder om denne kampagne, er tilsammen 17.000 bøger lovet væk. Vi er gået i gang med at bede Gud om midler til forsendelser og andre omkostninger. Ligeledes får vi måske behov for i hast at trykke 10 – 20 – 30 tusind flere bøger. Vi får et stort behov for nye medarbejdere til følge-op-arbejdet. Hjemmeside, e-mail, SMS og en ny børnetelefon er allerede bestilt, fortæller Evangelisk Børnemission.

Den lille bog er på 68 sider med fuld-farve-tryk. I den frie verden uddeles bogen på gader, i skoler, på hospitaler, i fængsler, flygtningelejre, ved sportsbegivenheder og mange andre steder.

Enorm respons

Evangeliet er klart og enkelt, og der er en enorm respons. Titusinder af børn, unge og voksne fra alle kulturer beder om følge-op-materiale. I mange lande er der opstået behov for følge-op-centre.

I Warrenton i USA er der et følge-op-center, hvor der hver dag arbejder mellem 30 og 60 frivillige, der besvarer breve og sender yderligere litteratur.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Wonder book

Bogen opstod, da dygtige børnearbejdere, teologer, reklamefolk og logistikere satte sig sammen og bad Gud om at give dem et nyt redskab til at nå verdens børn med evangeliet.

Målet var at lave noget litteratur, som kunne stå helt alene, når det var umuligt at lave et følge-op-arbejde.

Gud gav inspiration til dét, der blev kaldt “The Wonder Book”. Bogen var oprindelig beregnet til de lukkede lande, hvor traditionel evangelisation var umulig. I disse lande blev bogen en kæmpesucces.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Bogen kan gratis rekvireres hos Evangelisk Børnemission, hvis man lover at uddele den i forbindelse med VM, sidst i maj eller den første uge af juni.