Fredelig aktion for Israel

Flere hundrede politibetjente beskyttede demonstranterDet gik fredeligt for sig, da Moses Hansen i fredags stod i spidsen for en aktion til fordel for Israel på Israels Plads i København.Ved en 24 timers bønneaktion for knap fire uger siden var mere end 100 politifolk ikke nok til at stå imod presset fra voldelige moddemonstranter. Rasende og aggressive Palæstinena-sympatisører løb politiet over ende og stod bag omfattende gadekampe og uro.

I fredags klokken 19.00 var Moses Hansen så tilbage igen. Han havde fået tilladelse til at holde en aktion fra 19 – 22 og havde opfordret politiet til at sikre ro og orden på pladsen.

Og det var lige nøjagtig, hvad de gjorde. Kun et par moddemonstranter begyndte at råbe „Leve Palæstina” og blev hurtigt anholdt af politiet, der ellers havde en fredelig aften.

Flere hundrede kampklare politibetjente stod vagt omkring pladsen, hvor 150 – 200 mennesker var med til at synge og bede for Israel. Fra ladet af en halvåben varevogn blev der talt og sunget velsignelser til Israel.

Moses Hansen var svøbt i et israelitisk flag, og pladsen vrimlede med fotografer, tv-kameraer og journalister på udkig efter en god historie. De ventede som sjakaler på lidt dramatik, men måtte nøjes med at filme ventende betjente, dansende demonstranter og viftende flag.

Moses Hansen glædede sig over ordensmagtens talstærke fremmøde og takkede Gud for dem i en af sine taler, hvor han blandt andet fastslog, at Gud ikke har forkastet Israel.

– Israel er det største mirakel i dag, sagde Moses Hansen.