Kirkevækst, grill og musik

Der er mange ting at glæde sig til ved Baptist-
kirkens missionsstævne d. 13.-19. juli 2003
Hovedtalere på Baptistkirkens missionsstævne i Mariager i uge 29 bliver Steve Wild fra England og Clive Calver fra USA.Herudover vil deltagerne møde Christian Schwartz – manden bag Naturlig Kirkevækst. Torsdag formiddag vil præst og familierådgiver Peder Poulsen og lærer Anne-Grethe Poulsen – kendt fra Udfordringens brevkasse – undervise.

Ester Brohus

– De evangeliske møder er endnu ikke helt på plads, men sikkert er det at Sven Axel Conrad, nu præst i Pinsekirken i Ålborg og tidligere missionær i Tanzania, taler tirsdag aften, oplyser stævneudvalget på hjemmesiden:
www.baptistkirken.dk
Onsdag bliver der også grillfest på pladsen ved børneteltet, hvorefter der inviteres til en musikalsk oplevelse med Ester Brohus trioen. De giver koncert i stævnehallen kl. 20.30.
Cafeen byder igen i år på musik de fleste aftner, bl.a. med Voicing ledet af Rune Funch Christensen fra Århus, Hans Jørn Østerby – manden der vil trylle for børnene ved lejrbålet og herefter underholde med en guitar og sang i visestil, Karin Rødvig og band vil via jazzrytmer formidle nogle af vore kendte salmer og… der kommer mere! – lover stævneudvalget.