Spørgsmål om tro splitter POD

Marcos Curiel er forarget over Sonny Sandovals udtalelser i forbindelse med, at han er blevet smidt udI et nyhedsbrev til PODs fans fortæller PODs forsanger Sonny Sandoval, at PODs guitaist, Marcos Curiel, har valgt at gå solo. Marcos Curiel fortæller MTV, at han blev smidt ud pga. at han havde andre projekter og forskelle i tro.

– Så snart jeg ikke længere var i bandet, begyndte de at sige alt muligt pis bag om ryggen på mig, fortæller en tydeligt utilfreds Marcos Curiel (billedet) til MTV

– Jeg er ked af at måtte fortælle, at Marcos (Curiel, red) ikke længere er sammen med POD, skriver Sonny Sandoval og fortæller, at deres guitarist ønskede at følge hans egen drøm uden POD.
– Aldrig kunne vi have forestillet os POD uden ham, men vi ved nu, at vores drøm er større end os, fortæller PODs forsanger til deres fans.

Spiller komedie

Men Marcos Curiel kalder Sonny Sandovals besked til fansene for en-sidet og henviser til en formulering i Sonny Sandovals besked, som antyder, at det var tros uenigheder, som splittede bandet:
– Jeg føler, at der stadig er mange gode ting, som venter på os, som sætter vores liv ind på det, vi tror på.
– Jeg kunne ikke fordrage at spille komedie foran fansene og bag scenen være en helt anden, fortæller Marcos Curiel til musikstationen MTV.
I den udtalelse ligger der en utilfredshed med gruppens linje i forhold til troen.
– Det, der virkeligt irriterer mig, er, at emailen virker åh så hellig. Og det hader jeg, siger han og fortsætter:
– Det er en af hovedforskel-lene i vores filosofi. De sender det ud, fordi de kender deres marked, og de ved, hvad børn vil sige om det hele.

Meget frustreret

Det er tydeligt, at Marcos Curiel er meget frustreret over forsangerens udmelding:
– Børnene taler allerede om alt det pis… Jeg sidder her og tænker: Hvad tror I, at POD gør bag scenen? Tror I, at de er engle? Jeg vil gerne være positiv, men de bliver ved med at få det til at se ud som om, at jeg er den slemme.
Marcos Curiel mener, at der er blevet lagt op til splittelsen i ganske lang tid eftersom, at den tidl. guitarist i „Living Sacrifice“ langsomt er blevet „sluset ind“ i POD.
– Så snart jeg ikke længere var i bandet, begyndte de at sige alt muligt pis bag om ryggen på mig. Jeg har venner, som forsvarer mig på hjemmesiden (payableondeath.com, red). Men hver gang bliver det slettet.
– Og så var det, at jeg fandt ud af, at de allerede har fundet en anden guitarist. De har varmet op til dette i lang tid.

POD ser fremad

Resterne af POD ønsker if. deres pladeselskab, Atlantic Records, ikke at kommentere sagen yderligere. Men vil hellere se fremad.
Og det er der også grund til, da POD skal spille „første-singlen“ til Matrix Reloaded (efterfølgeren til Matrix).
Den amputerede gruppe præsterede i øvrigt at blive nomineret til 2 grammyer. Uden dog at vinde noget ved showet, som løb af stablen i søndags, hvor Third Day fik en grammy for bedste kristne rock-album med „Come together“. Og Jars of Clay vandt kategorien bedste kristne pop-album med „The eleventh hour“.

POD er nu uden Marcos Curiel (yderst th.)