Aaron Spiro Sing

Karakter: 10Kanon! Helt igennem en fed cd! Bare så du ved det, dette er rock! Dog vil dem, der er til det lidt hårde, måske mere kalde det pop. Jeg havde aldrig hørt om Aaron Spiro før, da jeg fik cd’en ind gennem døren. Men det er der ikke noget at sige til, for det er den første cd, han har lavet. Det er dejligt, at så mange nye kristne kunstnere i tiden får lov til og mulighed for at lave og udgive musik. Og endnu dejligere er det, når det er så godt som det, jeg sidder med her.
Jeg har hældt lidt Spiro i glasset og dufter nu til det: Coveret er enkelt, et billede af en glad smilende mand og én linie med tekst. Jeg tager lidt i munden og smager på det: Rock’et og sprødt. Hører en speciel stemme, der er helt sin egen. Helt igennem kristne tekster, der tydeligt er skrevet for at ophøje vores himmelske Far. Jeg får lidt gåsehud, da jeg synker og mærker den varme, det giver i hele kroppen at få Spiro’en hele vejen ned i maven. Det er godt, at jeg kan tømme den flaske igen og igen uden, at den bliver tom – og det vil jeg.
Hvis du har en computer med internet, har du mulighed for at tage en lytter, inden du køber… Gå for eksempel ind på: www.jeffroberts.com, hvor du kan finde et par numre. Hans egen hjemmeside hedder blot: www.aaronspiro.com.