Jaci er ny „Pepsi-pige“

Jaci Velasquez er i denne måned taget til Mexico for at indspille nogle reklamefilm for Pepsi. Og snart er hun biograf-aktuel i de amerikanske biografer med filmen „Chasing Papi“.Anledning til reklamefilmene er, at Pepsi bytter deres frontfigur, pop-stjernen Britney Spears, ud med den kristne sangerinde Jaci Velasquez. Hun skal nu være Pepsis såkaldte „Latin spokesperson“. Pepsis begrundelse er, at de ønsker et mere familievenligt „image“:
– Det er rigtig fedt, at de vil have et mere familievenligt „image“. Og at de vil have forskellige kulturer, siger Jaci Velasquez og henviser til, at hun både er hispanic og familievenlig.
Jaci er gået til filmen
Men ikke nok med det, så er Jaci Velasquez også havnet på „lærredet“ sammen med bl.a. Roselyn Sanchez fra Rush Hour 2 og sangeren og fotomodellen Eduardo Verástegui i filmen Chasing Papi. I sin debut-film spiller hun rollen som diplo-matdatteren Patri-