Karlsmose vil i Folketinget

Den tidligere spidskandidat for Kristeligt Folkeparti, Marianne Karlsmose, vil nu i FolketingetDen 26-årige Marianne Karlsmose kandiderer nu til en plads i Folketinget. Sidst, hun var på den politiske bane, var ved EU-parlamentsvalget i 1999. Hun stiller op for Fyn.– Det er første gang, jeg har en realistisk chance for at opnå valg, siger Marianne Karlsmose. Ved EU-parlamentsvalget fik hun 25.000 personlige stemmer. Ved de to sidste folketingsvalg har hun stillet op i Århus, men blev overgået af KRFs formand Jann Sjursen.
– Kristeligt Folkeparti har aldrig haft en ung kvinde valgt til folketinget. Det vil jeg forsøge at lave om på, siger kandidaten. Hun stiller op to steder på Fyn, nemlig i Otterup-kredsen og i Odense 1. kreds.
Marianne Karlsmose er netop blevet ansat i en halvtidsstilling som EU-konsulent for KRF.