Felix tilbyder nu fly- billetter over nettet

Felix Rejser har besluttet at tilbyde individuelle flybilletter. Hidtil har Felix koncentreret sig om gruppe-rejser.Felix Rejser har udvidet samarbejdet med deres flybilletleverandør til også at omhandle bookning af flybilletter til udlandet via Felix Rejsers hjemmeside.
– Det har i de sidste par år været et ønske for os at kunne tilbyde vore gæster denne mulighed, siger direktør Thorkild Højvig fra Felix Rejser, som ejes af Indre Mission.

Kunden gør arbejdet

– og sparer penge
Det bliver dog ikke sådan, at man kan ringe til Felix og bestille billetter – man skal selv gøre arbejdet over internetttet.
– En større og større andel af de faktiske fly-bookninger foregår i dag via internettet, siger Højvig.
– Flere og flere mennesker har et naturligt og afslappet forhold til det at foretage bestillinger direkte via internettet.
Hele konceptet er baseret på, at der er en minimal ekspedition fra vores side, hvilket er med til at holde prisen nede.
Kunden kan selv undersøge og afveje de forskellige alternativer på hjemmesiden, inden flyrejsen bestilles. Priser og tider oplyses umiddelbart på nettet.

Overskuddet går til Indre Mission

Thorkild Højvig regner med, at Felix kan tilbyde rejserne til samme pris som andre – men fordelen er, at Indre Mission gennem Felix Rejser får nogle procenter ud af det.
– Vi forventer, at rigtig mange af Indre Missions venner og andre med en præference for et kristent bureau, vil benytte denne mulighed, siger Thorkild Højvig.
Adressen er felixrejser.dk

Unitas støtter KFUM

Også Unitas Rejser tilbyder en net-bestilling af rejser foruden, at man kan ringe og bestille. Unitas har en meget stor del af sin omsætning ved salg af individuelle rejser. Her går en del af overskuddet til KFUM & KFUK.
Adressen er unitas.dk