Scandinavia og AIDS-fondet udgiver børnebog

Forlaget Scandinavia går nu sammen med AIDS-fondet om udgivelsen af en børnebog.”Brenda har en drage i sit blod” er navnet på bogen om HIV, som lige nu er ved at blive trykt.
– Jeg forventer, at det bliver en succes, for der findes ikke meget information for børn på dette område, siger Preben Andersen fra Scandinavia.
– Det er en god lille billedlig måde at fortælle på, og den er egnet til både HIV-smittede og raske børn, forældre og børneinstitutioner, siger Henriette Laursen, der er direktør for AIDS-fondet.
I bogen følger man pigen, Brenda, der har HIV. Det er en sand historie og skal være med til at skabe mere åbenhed og accept af børn med HIV og Aids. Bogen har ikke noget kristent indhold, men fortæller i børnehøjde om det at have HIV. Der er lige nu omkring 4.500 HIV-smittede personer i Danmark.
– Det er vigtigt at oplyse om tingene og også tage stilling i den kristne verden, mener Preben Andersen.
Bogen er oprindeligt fra Holland, hvor den blev solgt med succes. AIDS-fondet har støttet med 50.000 kr og første oplag bliver på 2000 stk. Bogen ”Brenda har en drage i sit blod” bliver delt ud til 412 skoler i København, Århus, Odense og Esbjerg.