Et æble om dagen

– holder lægen af vejen … hvis du kan ramme ham!Det var da noget brunt noget at sige, tænker du måske. Måske ja, vil jeg så sige, men så alligevel nej. For i dette lille visdomsord, ligger der faktisk store dybder af lærdom gemt. Dvs. ting som man kan blive klog af.

Hvad jeg prøver at sige, oven på en pinsefyldt weekend med både sol, regn og udsigter til en hel sommer fyldt op med studiejob, er noget i retningen af dette: – Hvis du vil have et langt, lykkeligt og meningsfyldt liv, så må du tænke dig godt om og se dig godt for.

Det handler om at løbe så at man vinder sejrsprisen. Hvorfor? Jo, for ellers vinder du ikke! Jeg mener, Gud har kaldet os til at leve i Hans vilje og plan, men han har overgivet det til os, ledsaget af Ham, selv at gå vejen.

Dette er blevet betroet til mig, og ligesom Paulus betroede en masse til Timotheus og bad ham betro sig til andre, så betror jeg mig nu til dig: For at vinde sejrsprisen, for at sejre i livets maraton, så må du satse på få og afgørende områder. Jeg har selv taget et skridt i den retning ved at satse på min familie, mit studie og mit arbejde, for jeg hader at gå til lægen hvis jeg kan undgå det!