Danskere til Løvhyttefest

Den Kristne Ambassade arrangerer rejse med sognepræst Stig T. ChristensenEn stor gruppe danskere ventes at tage til Israel 7.-20. oktober for bl.a. at være med i Løvhyttefesten.Det er en takkefest for Guds bevarelse under ørkenvandringen og for høsten. Man kan læse påbuddet om at bo i løvhytter i syv dage i 3. Mosebog kap. 23, 39-43.
Jerusalems bystyre arrangerer normalt et festligt optog gennem byen. Her er et af højdepunkterne den hjertelige velkomst, som kristne deltagere fra hele verden får af israelerne. De kristne er med i optoget for at vise deres forståelse for jødernes vanskelige situation, og for at takke Gud.
De rejsende begynder med fire dages ophold i det nordlige Israel ved Genesareth Sø, hvor Jesus opholdt sig størstedelen af sin tjeneste.
Herefter følger de Jordan-floden ned til Jeriko og derefter op til Jerusalem.
De deltager i en ørkenfest ved Qumram den 12. oktober, hvorefter de næste fem dage er afsat til deltagelse i den konference, som Den Internationale Kristne Ambassade arrangerer med prominente talere.
Ind i mellem og bagefter bliver der tid til udflugter, bl.a. til messianske – dvs. Jesus-troende – jødiske grupper.
Turen, der teknisk arrangeres af Strobel Travel er et overflødighedshorn af oplevelser. Det er den helt store tur, og prisen er da også ca. 12.000 kr. for den enestående oplevelse. Sognepræst Stig T. Christensen, Sønderborg, er rejseleder i år.