Charles Ndifon Charles Ndifon
Fest og helbredelse i Fælledparken

”Fest i Fælledparken” er navnet på et stort fælleskirkeligt arrangement i København på næste lørdag.
Med gospel, børneteater, hoppeborg, mad og Charles Ndifon på programmet lørdag den 23. august håber arrangørerne både at tiltrække kirkevante og kirkefremmede.
– Det er så længe siden, vi har haft et fælleskirkeligt arrangement i København.
Vi syntes, det kunne være festligt at mødes og have fællesskab som en start på kirkelivet efter sommerferien, siger pastor Lars Due Christensen fra Pinsekirken i København, der er en af initiativtagerne til arrangementet.
Foruden Pinsekirken i København står Bethlehemskirken (folkekirke), Kristuskir-ken (baptistkirke), Jerusalemskirken (metodistkirke), City-kirken (baptistkirke); Evange-liekirken (pinsekirke), Pinsekirken i Lyngby, Amagerbro Frikirke (Apostolsk Kirke) og Apostolsk Kirke på Filippavej bag arrangementet.
Det hele løber af stablen fra klokken 15 til 21 ved Musiktribunen i Fælledparken på Østerallé.
Gospelkorene Copenhagen Gospel Choir og Kefas medvirker, det samme gør børneteateret Upside Down. Der vil kunne købes mad og drikke og være god tid til at møde nye som gamle venner.
Klokken 18.00 leder Marc Cole de fremmødte i lovsang, inden Charles Ndifon slippes løs med forkyndelse og fælles forbøn for syge.
– Ndifon har stor gennemslagskraft i vores land, så derfor var det naturligt at gå sammen om et så stort udadvendt arrangement. Vi reklamerer i Metro Express og Søndagsavisen, og alle deltager-kirkerne følger op på arrangementet med opstart af Alpha-kurser.
På dagen uddeles en fælles brochure med informationer om Alpha-kurserne, fortæller Lars Due Christensen.
Helbredelsesprædikanten Ndifon vil desuden medvirke med forkyndelse og forbøn for syge ugen forinden ved møder hver formiddag (kl. 11) og aften (kl. 19) i Københavns Kristne Kultur Center på Drejervej i København fra søndag den 17.–22. august.
Dorthe Stieper