Ska’ vi være flere?

Jo flere vi er, des billigere kan vi holde abonnementet. – Og nu kan trofaste læsere også vinde to rejser til Ægypten!En læser ringede for et par dage siden og sagde, at han havde holdt et andet kristeligt blad. „Men når jeg havde læst det, var jeg altid trist,“ sagde han. „Med Udfordringen er det lige omvendt. Den bliver man glad af!“Okay, vi får også negative reaktioner, når vi har klokket i det. Men de positive læserreaktioner er langt i overtal.
Mange giver ligefrem udtryk for, at de slet ikke kan undvære deres ugentlige Udfordringen – og når postvæsnet et sted i landet ikke får avisen ud til tiden, kimer telefonerne: – Jeg har ikke fået min Udfordring i dag!
Avisen skal være et lyspunkt i en grå verden – en positiv inspiration til at leve i troen og opdage Guds kraft hver dag.
Hvad vi især er glade for er, at åndeligt søgende også læser avisen og bliver hjulpet på vej. Men mange flere kunne have gavn og glæde af avisen – hvad enten de er søgende eller nok så ‘overbeviste kristne’, som trænger til ny inspiration.

Trods de positive læserreaktioner er vi nødt til jævnligt at skaffe nye læsere gennem kampagner, fordi der altid er en vis afgang. Og desuden vil vi gerne nå nye læsere.
Derfor giver vi tilbud på prisen og uddeler gevinster.
De trofaste læsere kunne måske godt føle som den ældre bror i lignelsen om den fortabte søn, at fedekalven kun slagtes for de nye… Derfor har vi denne gang ændret konkurrencen, så alle læsere, der bare beholder deres abonnement er med i lodtrækningen. Og man kan fordoble sine chancer ved at skaffe bare én ny læser. Og desuden får man som trofast læser en bog eller cd som gave, hvis man skaffer en ny læser.

Tænk over, hvem du kan opfordre til at holde Udfordringen. Brug kuponen. – Tak for din hjælp!