David er ny medarbejder

Børne- og Ungdoms Oase (BUO) har ansat David Mortensen, som ny børne- og ungdomskonsulent i Syd- og Sønderjylland. I jobbet skal David være kontaktperson for BUO i Syd- og Sønderjylland. Udover det skal han fungere som inspirator, underviser og konsulent i de lokale teen- og ungdomsarbejder. På landsplan skal David være med til at udvikle Noise, som er et landsdækkende evangelisationsprojekt.
David er ikke ukendt med jobbet hos BUO. Han aftjente sin civile værnepligt her fra december 2002 til august i år.
David er 23 år og bor i Kvaglund ved Esbjerg. Han kommer til dagligt i Fisken i Sædding Kirke og er leder i Ungdomsgruppen.
– Jeg er meget taknemmelig for at få muligheden for at arbejde med nogle af de ting, som jeg brænder for og herigennem se, hvordan Gud bringer velsignelse både i mit og andres liv, siger David Mortensen.