Ny ung præst på Amager

Bethelkirken, Missionsforbundets kirke på Amager, har fået ny præst efter en længere ”præsteløs” periode.
Søndag d. 7. september blev Charlotte og Thomas Baldur indsat som det nye præstepar i Bethelkirken, der sidste år kunne fejre 100 års jubilæum. Thomas fortæller sin historie på www.bethel.dk:
– I 1994 mødte jeg min Charlotte, som var ungdomspræst i noget jeg aldrig havde hørt om; Nazaræerens Kirke. Vi giftede os i 1995 og året efter blev jeg medlem og engageret i teenagearbejdet i Nazaræerens Kirke i Greve. I 1997 flyttede vi til den tysk/schweiziske by Büsingen, hvor European Nazarene College ligger. Her gennemførte jeg en 4-årig uddannelse i teologi og mission, hvorpå vi i 2001 flyttede tilbage til Danmark med vores da 2-årige datter, Sofie, på armen.
Siden sommeren 2001 har han været præst i Nazaræerens Kirke i Rødovre – og nu altså i Missionsforbundets kirke på Amager.