Undskyld Nikolaj!

Kære Nikolaj Kjærby Johansen.
Gennem årene har jeg bemærket, at de fleste kristne er i besiddelse af en særdeles veludviklet humoristisk sans og dajeg i mit læserbrev benævner “de radikales landsmøde” som et okkult program, var dette faktisk tænkt som en lille morsomhed fra min side! Vidste du forresten, at vor Bibel er fyldt med humor? F.eks. svarer Gud jøderne, da de knurrede over den ensformige menu, at de skulle få kød i form af vagtler i en måned — indtil det stod dem ud af næsen! (4.Mos. 11.20). I øvrigt har endnu et okkult TV-program set dagens lys: “Har vi levet før” – om troen på reinkarnation. Psykoterapeut Rud Grant fører (med dæmonisk hjælp) folk tilbage til “et tidligere liv”. Med Bibelen i hånden kan vi imidlertid sige, at mennesket kun lever én gang. De personer, som får vist billeder fra et andet liv, taler fuldstændig sandt, men det er et andet menneskes liv, de har viden om. Satan er i sandhed snedig. At vi har levet flere gange er endnu en af hans løgne. Skulle vi have befundet os i 117 forskellige kroppe, ville det selvsagt blive en smule vanskeligt at genkende hinanden i Paradis, for hvilken krop skulle vi vælge? Krop nr. 32, da vi levede under Den franske Revolution eller krop nr. 87, da vi var soldat for Tordenskjold eller krop nr. 108, da vi var inkarneret som læserbrevskribenter for Udfordringen..!

Keld Tannenberg
Engelsborgvej 46
2800 Lyngby