Videre til 2. runde

Unafraid slog konkurrenterne og er gået videre til 2. runde af Melody Maker ContestBandet Unafraid er i øjeblikket med i Melody Maker Contest. De er gået videre fra første runde, som blev afholdt på Voxhall i Århus, og er nu klar til at give den gas i anden runde.Hvorfor meldte I jer til Melody Maker Contest?
– Vi havde lyst til at spille uden for den kristne scene. Voxhall er et fedt sted at spille, og vi ville gerne se hvordan vi passede ind sammen med de andre bands.
– Vi tager det som en chance for at blive vurderet uden for den kristne klike. Præge ånden på et almindeligt spillested, på en almindelig aften.

Unafraid spiller ved første runde af Melody Maker Contest på Voxhall i Århus.

Unafraid blev dannet i 1995 og har allerede godt gang i karrieren. De har spillet mere end 80 koncerter både i Danmark og i udlandet, mest i kirker, skoler osv., men de har også haft fornøjelsen af at spille til to bryllupper og en konfirmation. Og her i sommers spillede de til Campfest, en YFC-festival i Slovakiet.

Dialog med Gud

Unafraid er ikke et band, der bare spiller musik som så mange andre. Deres musik betyder noget helt specielt.
– For os er vores musik en tilbedelse. Vi får en mulighed for at bruge de gaver, vi har fået, i en dialog med Gud. I musikken forsøger vi at træde frem for Gud, som vi er. Vi råber, skriger og ter os, men vi gør det i dialog med Gud.
-I musikken finder vi et rum, der er svært at finde andre steder. Der er bare noget, der giver mening i det rum, siger Unafraid om grunden til, at de spiller musik.
-Alle fem fyre i bandet er kristne, to er medlemmer i Århus Valgmenighed, og tre kommer i Christianskirken i Århus.

Hvad får I selv ud af det?
– Det er egentligt lidt svært at svare på. Nogle gange er der en masse bøvl med mennesker, der har en del holdninger om os, eller hvem vi burde være, men i virkeligheden har de ikke forstået, hvem vi er, eller hvad vi gør.
– Andre gange får vi lov til at vække genklang i mennesker, at sætte ord på deres tanker, musik til deres følelser… Primært får vi lov til at bruge de talenter og evner, som Gud har givet.
Rikke S. Hadow