Casting Crowns

Casting Crowns (cc) er et godt eksempel på, at det kan betale sig som lovsangsgruppe at øve meget og udvikle sin egen stil + skrive egne numre.
Det er nemlig der, de er startet – som lovsangsband i en kirke, og der har de udviklet deres lyd og musik.
Lad det være sagt med det samme: jeg synes, det er godt, de blev opdaget, for de har noget at bringe og skal nok på sigt blive en succes.
Cc spiller en gang pop-rock, der er til at gå til, og som de fleste kan forholde sig til, det er ikke vildt, og de bliver heller ikke for poppede, en god behagelig mellemvare.
Der er enkelte numre på cd’en, jeg godt kunne have været foruden, men generelt vil jeg sige, at de rammer godt og bredt.
Cc var jo i hvert fald tidligere et lovsangsband, men dette er ikke en lovsangscd; dog er teksterne lovsangsagtige med et fokus på Gud og livet med ham.
Man må også sige, at cc har haft en stor kanon i ryggen. Det er nemlig ingen mindre end Steven Curtis Chapman, som har produceret. Skulle du ikke kende ham, kan jeg fortælle, at hver gang der bliver delt musikpriser ud i USA, tager han en stor bunke (priser) med hjem.
Cc’s største + nogle gode melodier er deres sanger, han har en fed stemme, som både virker på ballader og de mere rockede numre.
Det er en cd, som vinder for hver gennemlytning, så hav lidt tålmodighed, hvis du ikke er overbevist efter første gennemlytning.

Karakter: 8 pil op