Film eller Bibelen 2?

Nu har jeg fået læst begge anmeldelser af Matrix, som Udfordringen med stor jubel har bragt i løbet af det sidste halve år. Og jeg håber for alt i verden, at det er de sidste filmanmeldelser, der kommer i den avis. Anmeldes Finding Nemo i næste uge, så der kan findes en »Jesus« i den – eller den er måske også for nyreligiøs?
Ja, Matrix 1 kunne godt tolkes kristent, Matrix 2 kunne ikke og nu kan Matrix 3 måske. Sig mig, er Matrix-trilogien en ny Bibel, eller er det en film, som man ser for at få en (forhåbentlig) god oplevelse? Jeg håber sandelig det sidste.
Jeg var også skuffet over Matrix 3, men det var pga. filmens forløb og ikke fordi, der var for lidt eller for meget kristendom i den. The Matrix er jo ikke en Felix-film.

Lars Silkjær Mikkelsen
Monradsgade 2C, st
7400 Herning