Statslig hjælp til par i krise

Kristendemokraterne (KD) er skuffede over, at et flertal af Folketingets partier indtil nu har afvist at støtte partiets forslag om statsligt tilskud til rådgivning for par i krise. Men nu vil KD bringe forslaget op i Folketinget endnu engang i håbet om, at regeringen og de øvrige partier denne gang vil tage skilsmissetallene og de problemer, som skjuler sig bag dem, alvorligt.
– Det er, som om politikere helst vil lade de her problemer ligge i privatlivets sfære. Men når vi er oppe i en størrelsesorden, der hedder over 15.000 årlige skilsmisser og endnu flere brudte parforhold, og når hvert tiende brud giver alvorlige problemer for børnene i form af vanskelige samværssager, så har vi for længst bevæget os over i kategorien „samfundsproblem“, udtaler MF Jann Sjursen.