Syré-cd fra Power House

Forlaget Power House, som har til huse i Thisted, har netop udgivet en ny cd, som hedder Songs of the Spirit. Cd’en er produceret af Elisabeth Syré fra Sydafrika.Elisabeth Syré er kendt i folke- og frikirkelige kredse overalt i Danmark og på Færøerne. Hun er en dynamisk og efterspurgt prædikant over hele Europa.
Tidligere har forlaget Power House udgivet tre småbøger af Elisabeth Syré, disse småbøger er blevet solgt i stor stil. Hendes biografi forventes at udkomme på dansk, engelsk, tysk og spansk i løbet af næste år.
For omkring 1 år siden lagde Gud drømmen i hendes hjerte om at indspille en cd med hendes og venners sange. Ni personer fra tre kontinenter mødtes i Thisted for at indspille sangene, og det er der kommet en dejlig cd ud af.
Hun skriver selv bag på cd’en: „Jeg takker teamet, som kom til Danmark fra tre kontinenter for at producere nye sange fra Ånden, født af kærlighed, glæde og hengivelse til den Mægtige af Israel.“