Anthem of the Free

Det er ikke første gang, at Soul Survivor udgiver en cd fra en lovsangsfestival, men denne gang var der flere mennesker med end nogen sinde før. Lovsangslederne, Tim Hughes, Matt Redman, Martyn Layzell og Vicky Beeching leder den store flok ind i Guds forgård med noget forrygende god og varieret lovsang. De fleste kender Matt Redman og ved, at når han er med på cd’en, så er den af en vis kaliber, der går man ikke galt i byen, det her er en rigtig god lovsangscd.
Sangene er som sagt varierede, og der er ikke delt op i hurtige og langsomme sange. „Anthem of the fire“ indeholder 12 sange, hvoraf den første sang er 3. Vers fra Amazing Grace og lyder lidt som om, man skulle have været der for at blive revet med af stemningen, men resten af sangene er virkelig gode. Jeg vil specielt fremhæve track nr. 12 „Hope of glory“ som er „Spontaneous Worship“. Vores allesammens Delirious har normalt spontan lovsang med på deres worhip albums, og det er fedt at høre andre, som har mod til at gøre det samme, det giver nemlig en helt speciel „edge“. På cd’en vil man også kunne høre en version af „Oh happy day“, der bliver fyret godt af og er intregreret rigtig godt med de andre sange .
Det er en god cd, som jeg ikke vil være ked af at have fået i julegave. Den skal have karakteren 10.

Karakter: 10