Thea og Dorthe skal lede soldaterhjem i Afghanistan

Thea Bräuner-Møller
Thea Bräuner-Møller

Thea Bräuner-Møller og Dorte Mundbjerg rejser den 27. april til Afghanistan for at lede KFUM’s Soldaterhjem i Camp Bastian.
– Jeg glæder mig helt vildt, fortæller 23 årige Dorte Mundbjerg, der som en del af sin diakonuddannelse skal afløse på KFUM’s Soldaterhjem i Camp Bastian. Hun rejser sammen med Thea Bräuner-Møller, som flere gange har været i Afghanistan som leder af soldaterhjemmet.
De to skal bl.a. bage kager og afholde banko, filmaften og aftensang for de udsendte soldater. Dorte har i 3 måneder været i praktik på soldaterhjemmet i Varde, mens Thea er ved at uddanne sig til professionsbachelor i kristendom, kultur og kommunikation.
De to kvinder afløser Simon Søvndal og Ragnar Hentze Rasmussen frem til 24. maj, hvor de rejser hjem til Danmark med rygsækken fuld af oplevelser og indtryk.
LØJ

 

 

 

 

Dorthe Mundbjerg
Dorthe Mundbjerg