– Vi kommer til at lære ydmyghed

Fra venstre mod højre: Sabrina Rebsdorf, Jeppe Hansen, Maja Bjerregaard Christensen, Salomé Lind, Camilla Quist, Michelle Christiansen, Charlotte Oehlenschlæger, Ida Toft Andersen, Johanna Lønborg Andersen.

Snart rejser ni nye volontører afsted til Honduras og Filippinerne, hvor de bliver en del af Viva Danmarks humanitære indsats. Sammen med lokale aktører og samarbejdspartnere skal volontørerne arbejde for at fremme børn og unges rettigheder, vilkår og fremtidsmuligheder.

At rejse er at leve, skrev H. C. Andersen. For Impacts volontører handler dét at rejse om at lære, give og dele ud af et overskud og (…)

OR
OR
Denne artikel kan kun læses af abonnenter

OR
OR
OR
Udfordringen

Om Udfordringen

Udfordringen giver dig kristne nyheder og emner fra ind- og udland hver uge.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page