Joys vilde vildledelse og manipulationen om ’tidligere liv’

Joy havde adskillige oplevelser af at være i kontakt med tidligere liv i sin spirituelle søgning, før hun kom til tro på Jesus Kristus.

39-årige Joy Mai Kissov kom til tro på Jesus i år. I årevis befandt hun sig i en åndelig søgen.

Joy Mai Kissovs spirituelle søgen efter svar og tro på reinkarnation viklede hende ind i et spind af oplevelser fra ’tidligere liv’. Oplevelserne virkede så ægte, at hun troede på dem og lod sig vejlede og manipulere af dem. Indtil hun en morgen mødte Gud i sit køkken.

Joy Mai Kissovs liv er blevet vendt 180 grader på hovedet i år, efter at hun opdagede den åndelige og spirituelle manipulation, hun havde været udsat for i de år, hun bevægede sig i den åndelige verden som søgende.

Den 39-årige kvinde har lukket og slukket for sin spirituelle praksis tidligere på året fra den ene uge til den anden efter et par års intens opbygning, hvor hun troede, at hendes arbejdsmæssige fremtid skulle ligge i denne forretning.

Hun levede blandt andet af at lede og vejlede andre ind i den åndelige verden af manipulation og bedrag – uden at vide at det var det, hun gjorde. Som så mange andre gør det.

Fra januar 2020 arbejdede hun på fuld tid i sin forretning, hvor hun blandt andet arbejdede med kvantefysisk healing, kanaliserede healinger, engle og opgraderinger af lyslegemet med portaler og meget mere. Dertil kom så også sjælerejser til ’tidligere liv’.

Egentlig ville Joy bare gerne hjælpe andre og troede, at hendes spirituelle tilgang og arbejde var i tjeneste for Gud. I år fandt hun dog ind i en anden sandhed med Gud som vejviser, der gav hende en brat opvågning på, hvilken kagedåse hun havde fingrene godt og grundigt nede i.

Rejse i Montségur

Tilbage i 2018 var Joy på en personlig og spirituel rejse, der var en overbygning på den uddannelse, hun tog i 2017 til intuitiv coach, kvantefysisk healer og clairvoyant. Turen gik til Montségur, som er et kendt sted og en borg i Sydfrankrig.

Byen er blandt andet kendt for katharerne og den nutidige Seeren, Calle Montségur, som den danske mystiker og forfatter, Lars Muhl, har lavet en dokumentar om.

Da Joy var i Montségur, oplevede hun at få adgang til en kærlighedshistorie fra et ’tidligere liv’ på Montségur som kathar.

Katharerne var en religiøs bevægelse, som havde både kristne og gnostiske elementer. Den opstod i det 12. århundrede og havde sin storhedstid i det 13. århundrede. Netop katharerne troede på reinkarnation – på at vi lever flere gange.

I Montségur sansede og oplevede Joy kærlighedshistorien i syn, følelser og fysisk på kroppen, hvor hun gennemlevede den dybe forelskelse og sorg, der var forbundet med historien. Den åndelige manipulation virkede så ægte, at det føltes meget virkeligt for hende.

Hele gruppen havde forskel-lige levende og overbevisende oplevelser dernede fra de ’tidligere liv’ og som katharer. Der kom navne frem fra de ’tidligere liv’, og flere af dem gennemlevede smerten af den død, katharerne var gået igennem, hvor de var gået levende på bålet.

”Fysisk og følelsesmæssigt var det vildt overbevisende og forførende; det hele føltes så virkeligt og rørende. Smerterne i sorgen overmandede mig flere gange dernede,” siger hun.

Manden, der går igen

Når man guides igennem en session til at opleve ’tidligere liv,’ kaldes det regressionsterapi, og man kan også studere de ’tidligere liv’ i Akasha-arkiverne for at få forståelse af nuværende problemer ud fra ’tidligere liv’.

Gevinsten af terapien loves at være, at man får bedre forståelse, forløsning, healing, opgradering i evner samt ro i dette liv.

”Jeg ser regressionsterapi som et slør for, hvad der egentlig ligger og påvirker dig i de forskellige områder, fordi sandheden bag udfordringerne manipuleres med fra det åndelige”, siger Joy.

Hun søgte særligt forløsning, healing og forståelse i de ’tidligere liv’, og i oplevelserne dukkede den samme mand ofte op. Ham havde hun i dette liv mødt og forelsket sig i, kort inden hun begyndte sin egen mere spirituelle rejse:

”Min kærlighed og nysgerrighed til ham blev udnyttet. Det bånd, vi havde med hinanden, blev manipuleret med fra den åndelige side for at skabe mest mulig smerte. Vi har ikke kontakt i dag,” siger Joy.

Hun føler, at hun blev en version af sig selv, hun ikke kunne genkende mere, jo mere hun dykkede ned i forståelsen af de ’tidligere liv’, meningen af dem og relationen til manden:

”Jeg gjorde ting, jeg ikke ville gøre på samme måde i dag. Jeg følte, at jeg blev styret til at ødelægge og kontrollere tingenes gang i stedet for at overlade det hele og have tillid til Gud og hans timing, som jeg nu har oplevet flere gange allerede, er langt mere tilfredsstillende, end vi kan forestille os,” siger Joy.

Døde af forblødning

I mange af de ’tidligere liv’, Joy havde oplevelsen af at være i, skete der meget voldsomme hændelser såsom massevoldtægt, tortur og mord. Det stillede hun mange spørgsmål til.

“At rejse i ’tidligere liv’ påvirker os både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt, og det er belastende for kroppen at gennemleve traumerne fra ’tidligere liv’,” siger Joy.
En af de mere ekstreme oplevelser Joy havde med et ’tidligere liv’ var, hvor hun oplevede overgreb.

Hun fik vist, hvordan nogle havde set sig onde på hende efter en afvisning. De havde vredet hendes ene ben af led. De havde også slået hende i hovedet så kraftigt, at kæben blev revet af led.

Efterfølgende da overgrebet var overstået, fik hun stukket en længere dolk op i underlivet flere gange, hvorefter hun døde af forblødning, overladt til sig selv.

Joy kom tilbage til sig selv med en lidt øm krop og overvældet over det, hun lige havde været en del af. Kort efter begyndte hun at få voldsomt ondt i underlivet og ville have en varmepude for at mildne smerterne.

Mens hun stod i køkkenet, fik hun en snurrende fornemmelse i hænder og fingre. Hun blev mere og mere svimmel og så stjerner for øjnene. Tungen blev næsten følelsesløs, og hun følte, at hun ikke rigtigt kunne snakke.

”Min krop havde taget overgrebet med tilbage efter rejsen til det ’tidligere liv’ og troede altså, at den var ved at forbløde,” siger Joy.

På vej ud i entréen begyndte Joy at miste følelsen i sine ben, men hun nåede ind i seng, inden følelsen i benene forsvandt, hvorefter hun måtte ringe for at få hjælp til at få ro på kroppen igen og trække sig tilbage til virkeligheden i dette liv.

”Det var en meget, meget sindssyg oplevelse. Min krop troede vitterligt, at den var ved at miste blod og dø. Dæmonerne og de højt intelligente entiteter, vi har at gøre med i det åndelige, er ikke til at spøge med, og de kan påvirke enormt meget af “virkeligheds-billedet” og altså manipulere med, hvad vi tror, er virkeligt, og det viste denne oplevelse mig, selvom det først var meget senere, at jeg fandt ud af, hvordan det kunne hænge sammen. Derudover kan jeg godt forstå, at nogle falder i psykoser ved at lege og begå sig med det åndelige” siger Joy.

Brødkrummerne til frihed

Joy begyndte efterhånden at undre sig over, hvorfor så mange af hendes ’tidligere liv’ var endt på dramatiske måder med mord, og hvorfor hun fik adgang til at se højdramatiske scener derfra.

I et af de ’tidligere liv’ oplevede Joy at dø af kannibalisme. Hun var gravid, og hendes barn blev skåret ud af maven. Kannibalerne spiste både hende og barnet og drak deres blod, mens Joy hulkede og græd. I andre ’tidligere liv’ var hun en del af orgier, blodritualer, talrige overgreb og andet makabert.

”Hvorfor havde jeg ikke haft nogle normale liv? Hvorfor var det altid det voldsomste af det voldsomste?”, begyndte Joy at fundere over.

Rejserne til de ’tidligere liv’ begyndte at dræne Joy enormt, og hun trak sig fra at dyrke dem efter at have været nede i mere end 150 af slagsen. Vejen ud af forestillingen om de mange tidligere liv til at følge vejen, sandheden og livet (Joh. 14,6) skete som at gå på en lille sti med brødkrummer som ledesnor.

”I begyndelsen af 2021 fik jeg et eventyr serveret fra Gud om Hans og Grete og brød-krummerne. Sætningen ”Følg brødkrummerne” har forfulgt mig igennem året, mens hele sløret og sandheden blev vist for mig – en krumme ad gangen,” siger Joy.

Hun fulgte brødkrummerne og kunne samtidig se, hvor Gud havde været igennem det hele for at vise og afsløre sandheden om illusionens sukkerhus og lokkende forførelse af uskyldigheden, som børnene repræsenterer for hende.

“Mange går ind i den spirituelle verden med en god intention, et godt hjerte og en uvidenhed om, hvad der ligger bag. Jeg var selv forført af illusionen,” siger Joy.

Gud i køkkenet

I april 2021 – lige før Joy skulle åbne for tilmeldingen af sin sin etårige uddannelse til ULC Master Healer med yderligere workshops og forløb i sin forretning – havde hun fornemmelsen af, at Gud mødte op midt i hendes køkken en tidlig morgen.

Det var som om, han mødte op og lagde hovedet på skrå, hvor-efter han kiggede hende dybt i øjnene og spurgte med en fast stemme: ”Er du helt sikker på, at du vil det her? At det er den her vej, du ønsker at gå ned af?”.

En skillevej viste sig for hende, og midt på køkkengulvet smuldrede den første brik af illusionen for hende om, hvad hun bevægede sig i.

”Herfra viste Gud mig, hvor lidt vi kan styre, og at vi ingen kontrol har over det, vi praktiserer i de spirituelle lag, selvom vi gerne vil tro det,” siger Joy.
Et område ad gangen blev sandheden åbenbaret og bekræftet med små brødkrummer, som fandt vej til Joy, da hun oprigtigt begyndte at søge og spørge til sandheden.

“Lige meget hvor grim den er, så vil jeg se sandheden, og hvad det er, jeg ikke kan se,” fortæller Joy om tiden efter konfrontationen med Gud og skillevejen, han præsenterede for hende. Og så gik det stærkt.

Den store oprydning

I maj i år lukkede hun hele forretningen ned. Pengene begyndte at slippe op, og i juni havde hun ikke råd til husleje længere.

”Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle betale for mad, den kommende flytning eller det nye hjem,” siger Joy.

Den sidste måned, hvor hun skulle betale leje, måtte hun ydmygt indrømme over for sin udlejer, at hun ikke havde pengene, og at han ville få dem hurtigst muligt. Hun begyndte at sælge ud af forskellige ting, gik egentlig personlig konkurs og måtte gå på kontanthjælp.

For Joy stod det klart, at hun måtte forlade det gamle, og at hendes arbejde ikke var Guds vilje. “Det var det eneste rigtige for mig at gøre,” siger hun.

Skrive i Skive

Joy blev døbt i juli ved Moesgaard Strand, lige inden hun flyttede til Skive.

Helt uventet flyttede hun og hunden, Charlie, til Skive, hvor hun aldrig før havde sat sine ben. Hun oplevede denne gang at blive vejledt af Jesus. Hele vejen har hun haft en ærlig og kærlig vejleder i Jesus.

I august i år landede hun i Skive, hvor det hurtigt blev tydeligt for hende, hvorfor hun var blevet ledt herhen. Ordene “Du skal skrive i Skive og der skal skrives i Skive” var poppet op i hende.

Da det stod klart for Joy, at hun havde involveret sig med Satans mørke rige, og hvad hun havde lukket op for, smed hun ud for over 60.000 kroner herunder mere end 75 tarotkort-, engle- og orakelkort, bøger, åndeligt indviede krystaller, klangskål med mere.

Advarsel til andre

I dag fortæller hun om sit møde og oplevelser med Jesus, og hvad der ligger bag den spirituelle verden.

Siden maj i år har Jesus kunnet bruge hende til at få fem fra hendes netværk til at droppe okkult spiritualitet, efter Joy har delt erfaringer og opdagelser.

“Det er ikke en sjov konfrontation. Det indrømmer jeg gerne, men jeg har på hjerte at tale om det og italesætte det, jeg har oplevet, også selvom det har en pris,” siger Joy og fortsætter:

”Nogle mener, jeg havde valgt Jesus ud af frygt. Men jeg har valgt ham i kærlighed og af respekt, da jeg endelig forstår, hvem han er, og hvad han har gjort for mig,” siger Joy.
Lørdag den 27. november vil hun dele ud af sine erfaringer til kurset Åndelig Trosudvikling i Børkop. Kurset er gratis og arrangeret af Andreas og Birte Slot-Henriksen fra LytTilJesus.dk.

Kurset er målrettet folk, der lige er begyndt at komme ud af det okkulte/new age. Det er en efterfølger til kurset Åndelig hvile i Den Højestes nærvær fra tidligere på året.
Joy ønsker også at ruske op i kristne kredse samt åndeligt søgende om spirituelle oplevelser og praksisser.

”Man kan nemt blive forført af det, som bliver præsenteret, da meget af det virker harmløst – som sukkerhuet i i Hans og Grete. Det er vigtigt, at vi forstår, hvad vi står over for,” siger Joy.

Fremtiden med Gud

Joy vil gerne bruge sine erfaringer konstruktivt og hjælpe andre til en åndelig forståelse.

”Jesus arbejdede med at rede trådene ud for mig. Nænsomt og kærligt, samtidig med at han byggede mig op og viste mig, hvem jeg faktisk er i Ham. Jeg havde en følelse af at være blevet udnyttet på det groveste åndeligt, selvom jeg havde de bedste intentioner i mit arbejde og min søgen,” siger Joy.

Hun følte sig åndeligt voldtaget gentagne gange, og at hun ikke kunne stole på sig selv og heller ikke på Jesus til at starte med i sin kristne vandring.

”Manipulationen på det åndelige plan skal tilgås med tålmodighed og nænsomhed i en periode, alt efter hvor meget og hvor længe du har begået dig i det åndelige,” siger Joy.

I næsten seks måneder kunne hun finde noget nyt at græde over hver eneste dag, i de opdagelser og konsekvenser, som hendes færden i det spirituelle før Jesus har haft, samt hvor dum hun følte sig over det.

”Kærligheden var blevet brugt imod mig som drivkraft, og jeg følte, jeg havde solgt ud af mig selv samt udsat mig selv for åndelige overgreb og tilladt alt for meget, fordi jeg var manipuleret til at forstå, at det bare var endnu et lag af smerte og mørke og endnu et traumatiserende liv, jeg skulle se i øjnene,” siger Joy.

Freden i Jesus

Joy har fundet frihed, styrke, glæde og kærlighed i Jesus, som hun inderligt ønsker, at andre kan få lov til at møde.

”Jesus forandrer alt, og der er en fred i ham, en helbredelse med ham, du aldrig finder eller får i new age-buffeten ad spirituelle veje,” siger hun.

I dag græder Joy ikke mere. Hun har fået en forståelse for det åndelige i mennesket, som hun ønsker at formidle på forskellig vis samt dele sin historie og erfaringer, der forhåbentligt kan hjælpe andre med en åndelig forståelse og til at finde ud af åndelig forvirring.

”Egentlig føler jeg, at jeg har været hjernevasket og ført så langt væk fra Gud og forståelsen af ham som muligt i den åndelige buffet. Samtidig er jeg så taknemmelig over, at han ikke gav op på mig. Faktisk har det føltes som om, jeg er vågnet op fra en søvn, hvor jeg føler, at flere år er gået mig forbi.

Gratis troskursus

Lørdag den 27. november vil Joy dele ud af sine erfaringer til kurset Åndelig Trosudvikling.

Kurset i Børkop er gratis og arrangeret af Andreas og Birte Slot-Henriksen fra LytTilJesus.dk.

Kurset er målrettet folk, der lige er begyndt at komme ud af det okkulte/new age.

Det er en efterfølger til kurset Åndelig hvile i Den Højestes nærvær fra tidligere på året.

Tilmelding på udviklende.dk

Læs også Kirstine Højs klumme: Du lever kun én gang