Skabt i Guds billede – og Pfizers?

Forskningsresultater viser nu, at genmodificering gennem mRNA-vaccine desværre nok er et faktum.

En splinterny artikel fra Lund Universitet viser, at mRNA-sekvensen, der koder for spikeproteinet, og som vaccinen smugler ind i cellen, via processen revers transkriptase kopieres ind i cellernes DNA.

De vaccinerede er dermed blevet genetisk modificerede – noget, man fortalte os, ikke kunne ske.
Artiklen fra Sverige hedder: Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line.

Som intelligent-design-researcher ved jeg, at min krop er designet af en ‘person’, og som kristen tror jeg, at denne ‘person’ er Gud. At udsætte mig selv for den risiko, at en vaccine skulle gribe ind i mit gudskabte genom, anser jeg således for grundlæggende forkert (for nu at bruge et mildt udtryk).

Desværre viser den nyeste forskning, at genmodificering via vaccinerne ikke bare er en mulighed, men en realitet.
Pfizer-‘vaccinen’ inducerer ifølge den svenske artikel en overproduktion (over expressing) af et bestemt gen (long interspersed nuclear element eller ”LINE-1”), som danner det protein, der foretager den såkaldte reverse transkriptase.

Dermed går cellerne, hvori vaccinen er trængt ind, i gang med at transskribere den indsmuglede mRNA-kode ind i deres eget DNA.
Ifølge forskerne var dette en realitet allerede 6 timer efter, at man havde introduceret vaccinen til menneskelige leverceller. Med forskningsresultaterne fra Lund Universitet bekræfter videnskabelig evidens os endnu engang i, at menneskeheden er blevet påtvunget et i den grad skummelt produkt.

Folk er blevet narret og har ikke haft den mindste anelse om, at vaccinen ville ændre deres DNA. De har ufrivilligt tilladt, at der blev fusket med Guds blueprint, og de er nu skabt ikke bare i Guds billede, men også i Pfizers.