Stort team fra Bethel Church besøger Danmark

Nu får dansk kirkeliv mulighed for at møde repræsentanter for Bethel Church i Californien. Et team på 30 studerende fra kirkens bibelskole besøger Randers, København og Lolland Falster.

Arrangørerne forventer mange besøgende, når der inviteres til encounter-night med et større team fra Bethel Church, Californien.

De fleste, som følger med på den internationale kristne musikscene, har utvivlsomt stødt på lovsangsudgivelserne fra Bethel Music i Californien. Hvert år får kirken og bibelskolen i Redding besøg fra hele verden. Nu kommer et større team fra Bethel Church på besøg i Danmark.

Initiativtagerne, Erik Christiansen og Henning Laursen fra Randers, besøgte selv kirken i efteråret 2022. Besøget efterlod en længsel efter at bringe noget med hjem til kirkelivet i Danmark.

– Mennesker fra hele verden rejser til Bethel Church, fordi Guds nærvær er der. Det, ønsker vi, spreder sig til vores land. Vi har set og oplevet, at de har det. Vi kunne mærke det, så snart vi trådte ind i salen. Guds nærvær var så stærkt, at vi bare begyndte at græde, før vi overhovedet havde fundet hen til vores pladser, fortæller Erik.

Henning Laursen og Erik Christiansen foran Bethel Church under deres besøg i efteråret 2022.

– I Bethel Church jager de efter Guds nærvær. Herhjemme er vi mere passive, kører vores programmer og håber bare på, at Gud dukker op, siger Henning. Erik supplerer:

– I Bethel er de gode til at fornemme, hvor i gudstjenesten vi er. Om lovsangen skal fortsætte længere og måske i stedet gøre prædikenen kortere. Vi oplevede en stor salvelse over gudstjenesterne. De har en talemåde, som siger ”structure has to serve the presence of God” (strukturen skal tjene Guds tilstedeværelse, red.). Vi skal træde til side og gøre plads til Gud.

Tre møder i Randers

Frikirken Randers er vært for tre offentlige samlinger, hvor den udøvende kunst, det profetiske islæt og begrebet “Healing Rooms,” vil være i spil og efterprøves.
Tirsdag d. 21. marts kl. 15.30 – 17.30 åbnes besøget med et todelt seminar. Den ene del af seminaret omhandler den profetiske kunst, dens betydning og rækkeevne udover det talte ords formåen.

Den anden del er en lærende/undervisende del af konceptet af at vandre med Gud og samtidig virke i det profetiske. Dette seminar kræver tilmelding. Kl. 19.00 samme dag er der lovsangs- og encounter night med profetisk forbøn, hvor man kan opleve de studerende fra Bethel Church tjene- og betjene. Gennem aftenen og hele arrangementet vil det kunstneriske og profetiske islæt fra eftermiddagens seminar kunne opleves.

Torsdag d. 23. marts kl. 15-17.00 er der “Healing Rooms.” Har man behov for forbøn, opfordres man til at deltage ved dette møde. Med over 8.000 årlige gæster ser Bethel Church ugentligt hundredvis af mennesker søge mod “Healing Rooms”. Alle møderne foregår i Frikirkens lokaler på Niels Brocks gade 1, 8900 Randers. Der er gratis entre. Se også frikirkenranders.dk

Teamet fra Bethel Church vil lede lovsang, forkynde ordet profetisk og krydre begge dele med kunstneriske indslag, når de besøger Danmark.

Bethel Churchs værdier

Det er en af kirkens grundlæggende værdier, at mennesker på det personlige, lokale og globale plan skal opleve Guds rige ekspandere gennem Guds manifesterede nærvær. Kirkens seniorpræst Bill Johnson udtaler: “Et evangelium uden gennemslagskraft er ikke dét evangelium, som Jesus udførte og praktiserede.”

Spørgsmål, kontakt og tilmelding (kun til seminaret) kan rettes til Erik Christiansen, e-mail: hakkaec@gmail.com Foruden Randers besøger teamet København og Lolland Falster.