Mød bestyrelsen

stig-sh

Stig T. Christensen (fmd.)

Oprindelig uddannet som jurist, men skiftede løbebane og har siden 1973 været sognepræst ved Sct. Marie kirke i Sønderborg. Han er formand for Den kristne Ambassade i Jerusalem (dansk afdeling), samt national rådgiver for Women Aglow. Medudgiver af bøgerne “Ild” og “Ild fænger”. Gift med skotske Rhoda og har 3 sønner. Stig er ivrig tennis- og golfspiller. Har ofte været rejseleder, specielt til Israel.

herluf-sh

Herluf Post Pedersen

Næstformand: Afdelingsleder, cand.jur. Herluf Post Pedersen, Århus.
Uddannet fra Århus Universitet og oprindelig ansat ved Retten i Århus, men siden 1980 hos Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret, Skejby. Er medlem at en række bestyrelser i erhvervsdrivende selskaber, fonde og foreninger.
Han er i ledelsen i Pinsekirken Århus og medlem af forskellige bestyrelser i tilknytning hertil, herunder formand for Århus Kristne TV og Pinsevækkelsens Gave- og Lånefond.
Gift med Jytte, der er musikterapeut. De har to voksne børn og holder meget af at rejse – navnlig i hans andet hjemland Frankrig!

flemming-sh

Flemming Nielsen

Chefkonsulent i Arbejdernes Landsbanks investeringsafdeling med speciale i erhvervsleasing. Flemming har fingeren på den finasielle puls. Han har tidligere arbejdet i Spar Nord, BG Bank og Danske Bank.
Han er aktiv i baptistkirken i Pandrup og har bl.a. været leder i baptisternes regionale ungdomsarbejde og med i landsledelsen. Han var med til at organisere den sommercamp, som opstod fra græsrødderne for nogle år siden, og som nu er slået sammen med kirkens årsmøde og samler 1400 i Mariager. I det lokale menighedsarbejde er Flemming både cellegruppe- og lovsangsleder. Han spiller selv klaver, keyboard og guitar. Han er gift med Bodil, som er gruppeleder i plejeservicefirmaet ”Blæksprutten”, og de har fire drenge.

karsten-sh

Karsten Bach

Salgs- og marketingchef Karsten Bach, Karlslunde.
Karsten Bach har bl.a. tidligere været turistchef i Kolding, sekretariatsleder hos Kristeligt Forbund for Studerende, KFS og Salgs- og marketingchef hos arbejdsløshedskassen for selvstændige, DANA. Han har i dag sit eget konsulentfirmaet Blue Way, som tilbyder rådgivning og kurser til erhverslivet.
Han er gift med Jette og bor i Karlslunde. Han er aktiv i Karlslunde Strandkirke, hvor han tidligere har været medlem af menighedsrådet.

kristian-sh

Kristian Pahus

Kristian voksede op som præstesøn i Karlslunde Strandkirke og har arbejdet med lokal-radio og -tv. Han har været både lærervikar, lagerarbejder og trykkerimedarbejder i sin ungdom, hvor han også studerede medicin på Københavns Universitet. I 1990 skiftede han til Danmark Journalisthøjskole (DJH) og kom i praktik på Vejle Amts Folkeblad i Grindsted og Vejle. Efter uddannelsen blev han fastansat på VAF. Dækkede sundhedsstof, politistof og almene nyheder i nogle år – og fra 1999 blev han redaktionssekretær. I 2007 flyttede han og hustruen Helle Lindholt – først lærer, nu cand. theol. – til Hjallerup, hvor hun blev præst, og Kristian fik job på Hobro Avis. I 2010 flyttede de tilbage til Vejle, hvor Kristian påny blev ansat som redaktionssekretær på Vejle Amts Folkeblad.