„Toronto Velsignelsen“ fejrer 10 års jubilæum

Ledere siger, at latteren er stoppet, men ellers er den enestående vækkelsesbevægelse stadig på vej frem.
Onsdag d. 20. januar 1994 udbrød den verdenskendte ”vækkelse” kendt som Toronto Velsignelsen i en lille kirke tæt ved Torontos internationale lufthavn. Her 10 år senere er der intet, der tyder på, at begejstringen for bevægelsen er aftagende.
I oktober var der 3.500 deltagere i den 10. ”Catch The Fire” konference. Folk kom fra det meste af verden til kirken, hvor det hele begyndte, Toronto Airport Christian Fellowship, TACF.
Nogle kom af nysgerrighed, nogle for at have fællesskab med andre troende, andre for at deltage i tilbedelse og andre for at høre talerne, men de fleste sagde, at de kom for at modtage en berøring af Gud og for selv at erfare Toronto Velsignelsen