Mød medarbejderne

 

Lisbeth Thomsen

Lisbeth er redaktionssekretær, kulturredaktør og annoncelayouter. Forud for sin tid på Udfordringen har hun i 10 år været med i Ungdom Med Opgave , og har bl.a. boet i USA. Hun er gift med Henrik og har tre børn.


bodil-shBodil Lanting

– Jeg havde en farm i Afrika, nær sydsiden af Awasa-søen i Etiopien. Her boede jeg i flere år med min familie samt hunde, katte, høns og får, mens jeg arbejdede med oversættelse af bibelen til sidama-sproget. Det blev til næsten 14 år i Afrika.
Jeg er uddannet teolog med bifag i sprogvidenskab. Da jeg er glad for en god udfordring, arbejder jeg nu som journalist på Udfordringen. Som bladets ‘mindst seriøse medarbejder’ har jeg ofte fornøjelsen af at lave bagsiden. Ellers har jeg for det meste udlandssiderne og stof af teologisk art.


Henriette Pallesen

Henriette er Udfordringens bogholder og tager sig derfor også af økonomien for Café Morgenstjernen, lokalavisen Christiansfeld Avis, netboghandlen, og meget mere. Henriette har tidligere arbejdet for bl.a. Politiken. Hun har to børn og bor i Haderslev.


Erik Damm

Erik Damm er Udfordringens annoncekonsulent. Erik har tidligere været annoncekonsulent på Frikirkenets magasin ”domino”, og har i øvrigt arbejdet med salg indenfor forskellige erhvervssektorer det meste af sit liv. Desuden har han i en årrække arbejdet som coach for virksomheden AS3, der hjælper afskedigede medarbejdere med at finde nye job.


Orla Lindskov

Orla Lindskov Chritensen er Udfordringens brevkasseredaktør, når det gælder Sundhed & Sygdom – specielt guddommelig helbredelse. Orla Lindskov Christensen har gennem mange år rejst som evangelist med en særlig nådegave til at bede for syge. I sin brevkasse forsøger han at svare på de mange spørgsmål, som læserne har om dette emne.


Lægepræsten

Poul Henning Krog er læge, præst og forfatter. Han arbejder med psykiatriske patienter, skriver bøger, holder foredrag og har stor erfaring med rådgivning. Han elsker sin præstegerning, særligt forkyndelsen, undervisningen, samtalerne og nye initiativer har hans hjerte. Se mere på lægepræsten.dk


Troels Hertzum

Troels Hertzum passer Udfordringes abonnementsafdeling, med telefonbetjening, abonnementsregistrering mv.

 


Henrik Engedal

Henrik skriver freelance for Udfordringen, men arbejder også fast på avisen i perioder. Han sørger også for, at hjemmesiderne fungerer. Henrik er gift med brasilianske Ana Caroline. Ved siden af arbejdet for Udfordringen driver Henrik sit eget grafiske firma: Engedal.  

 


Henri NissenHenri Nissen 

Redaktør. Bachelor fra Journalisthøjskolen i Århus. Master og Doctor in Religious Studies. Har bl.a. arbejdet i dagspressen og som pressesekretær på Christiansborg, samt som info-mand for Santalmissionen og Mission Afrika. Ændrede i 1985 Udfordringen fra månedsavis til ugeavis. Har rejst i Asien og Afrika, boet 3 år i Cameroun med Birthe og tre børn. Skrevet 16 bøger (Ud med Sproget, Chayna, Sidoni, Walli, “Undskyld kan de sige mig vejen til Afrika?” og “Åndens Magt” om Charles Ndifon, udkommet på dansk, engelsk, norsk, svensk og tysk. “Noahs Ark – fundet igen?” 2005 (udsolgt) om sin jagt efter Noahs Ark i Tyrkiet på dansk og engelsk. “Jesus i stjernerne” 2007, “Hjerternes By – Christiansfeld 2008, og i ny udgave i 2015 (på dansk og engelsk). “Tove Videbæk – en fighter!” 2009. “Noahs Ark. Historien og det store fund” på dansk  og engelsk 2010, og spansk 2019 “Bibelkoderne” 2014, “Mama Heidi – Afrikas Moder Teresa”  på dansk og engelsk 2015. “Hans Berntsen” 2018. Romanen Jes i Krig 2019. Babelstårnet 2022. Og hæfterne “A guide to the Fulani People” 2018 og Alhaji Accepts Christ 2019 (på dansk og engelsk).