Mød medarbejderne

Henri NissenHenri Nissen 

Redaktør. Efter Journalisthøjskolen i Århus har han bl.a. arbejdet på Kolding Folkeblad, som pressesekretær på Christiansborg, for Santalmissionen og Sudanmissionen. Ændrede i 1985 Udfordringen fra månedsavis til ugeavis. Har rejst i Asien og Afrika, boet 3 år i Cameroun med Birthe og tre børn. Skrevet 14 bøger (Ud med Sproget, Chayna, Sidoni, Walli, “Undskyld kan de sige mig vejen til Afrika?” og “Åndens Magt” om Charles Ndifon, udkommet på dansk, engelsk, norsk, svensk og tysk. “Noahs Ark – fundet igen?” 2005 om sin jagt efter Noahs Ark i Tyrkiet på dansk og engelsk. Til jul 2007 kom “Jesus i stjernerne” 2008 “Hjerternes By – Christiansfeld og i 2009 “Tove Videbæk – en fighter!” I 2011 udkom “Noahs Ark. Historien og det store fund” på dansk og engelsk, 2014 “Bibelkoderne“, 2015 “Mama Heidi – Afrikas Moder Teresa”  på dansk og engelsk. Og “A guide to the Fulani People” 2015 kun på engelsk. 2015 Master i Religious Studies fra Promise Christian University.


lisbeth-shLisbeth Thomsen

Lisbeth er redaktionssekretær, kulturredaktør og annoncelayouter. Forud for sin tid på Udfordringen har hun i 10 år været med i Ungdom Med Opgave , og har bl.a. boet i USA.


bodil-shBodil Lanting

– Jeg havde en farm i Afrika, nær sydsiden af Awasa-søen i Etiopien. Her boede jeg i flere år med min familie samt hunde, katte, høns og får, mens jeg arbejdede med oversættelse af bibelen til sidama-sproget. Det blev til næsten 14 år i Afrika.
Jeg er uddannet teolog med bifag i sprogvidenskab. Da jeg er glad for en god udfordring, arbejder jeg nu som journalist på Udfordringen. Som bladets ‘mindst seriøse medarbejder’ har jeg ofte fornøjelsen af at lave bagsiden. Ellers har jeg for det meste udlandssiderne og stof af teologisk art.


Kristina Højer Nørgaard

Kristina skriver for Udfordringen 2-3 dage om ugen, mens hun forbereder sig til journaliststudiet engang i fremtiden. Hun har været udvekslingsstudent i USA, gået på Højskole og arbejdet i Apostolsk Kirke i Vejle.


 

Erik Damm

Erik Damm er Udfordringens annoncekonsulent. Erik har tidligere været annoncekonsulent på Frikirkenets magasin ”domino”, og har i øvrigt arbejdet med salg indenfor forskellige erhvervssektorer det meste af sit liv. Desuden har han i en årrække arbejdet som coach for virksomheden AS3, der hjælper afskedigede medarbejdere med at finde nye job.

 


Orla Lindskov

Orla Lindskov Chritensen er Udfordringens brevkasseredaktør, når det gælder Sundhed & Sygdom – specielt guddommelig helbredelse. Orla Lindskov Christensen har gennem mange år rejst som evangelist med en særlig nådegave til at bede for syge. I sin brevkasse forsøger han at svare på de mange spørgsmål, som læserne har om dette emne.


Lægepræsten

Poul Henning Krog er læge, præst og forfatter. Han arbejder med psykiatriske patienter, skriver bøger, holder foredrag og har stor erfaring med rådgivning. Han elsker sin præstegerning, særligt forkyndelsen, undervisningen, samtalerne og nye initiativer har hans hjerte. Se mere på lægepræsten.dk

 


Kis Iversen

Kis Iversen passer Udfordringens webshop Hosianna.dk og caféens Helsekostsalg. Ved siden af deltidsjobbet på Udfordringen er hun under uddannelse til organist.

 


Troels Hertzum

Troels Hertzum passer Udfordringes abonnementsafdeling, med telefonbetjening, abonnementsregistrering mv.

 


Henrik Engedal

Henrik skriver freelance for Udfordringen, men arbejder også fast på avisen i perioder. Han sørger også for, at hjemmesiden fungerer. Ved siden af arbejdet for Udfordringen driver Henrik sit eget grafiske firma: Engedal