Mød medarbejderne

Henri Nissen

Henri Nissen

Redaktør. Efter Journalisthøjskolen i Århus har han bl.a. arbejdet på Kolding Folkeblad, som pressesekretær på Christiansborg, for Santalmissionen og Sudanmissionen. Ændrede i 1985 Udfordringen fra månedsavis til ugeavis. Har rejst i Asien og Afrika, boet 3 år i Cameroun med Birthe og tre børn. Skrevet 14 bøger (Ud med Sproget, Chayna, Sidoni, Walli, “Undskyld kan de sige mig vejen til Afrika?” og “Åndens Magt” om Charles Ndifon, udkommet på dansk, engelsk, norsk, svensk og tysk. “Noahs Ark – fundet igen?” 2005 om sin jagt efter Noahs Ark i Tyrkiet på dansk og engelsk. Til jul 2007 kom “Jesus i stjernerne” 2008 “Hjerternes By – Christiansfeld og i 2009 “Tove Videbæk – en fighter!” I 2011 udkom “Noahs Ark. Historien og det store fund” på dansk og engelsk, 2014 “Bibelkoderne“, 2015 “Mama Heidi – Afrikas Moder Teresa”  på dansk og engelsk. Og “A guide to the Fulani People” 2015 kun på engelsk. 2015 Master i Religious Studies fra Promise Christian University.

lisbeth-sh

Lisbeth Thomsen

Redaktionssekretær. Forud for sin tid på Udfordringen har hun arbejdet 10 år indenfor Ungdom Med Opgave, og har bl.a. boet i USA. Hun er gift med Henrik, som har været leder af Impact World Tour i Danmark.
bodil-sh

Bodil Lanting

– Jeg havde en farm i Afrika, nær sydsiden af Awasa-søen i Etiopien. Her boede jeg i flere år med min familie samt hunde, katte, høns og får, mens jeg arbejdede med oversættelse af bibelen til sidama-sproget. Det blev til næsten 14 år i Afrika.
Jeg er uddannet teolog med bifag i sprogvidenskab. Da jeg er glad for en god udfordring, arbejder jeg nu som journalist på Udfordringen. Som bladets ‘mindst seriøse medarbejder’ har jeg ofte fornøjelsen af at lave bagsiden. Ellers har jeg for det meste udlandssiderne og stof af teologisk art.
Siden sommeren 2010 har familien (Peter og vore to meget store teenage-drenge) boet i Danmark. Vi har slået os ned i Hammelev ved Vojens, hvor vi har hund, kat og høns.
Britta Sand

Britta Sand

Britta er sekretær for redaktionen. Hun tager sig specielt af læserbreve og brudebilleder. Hun lægger stof ud på hjemmesiden. Udbetaler honorarer. I fritiden siddder hun bag på Jørgens motorcykel eller går til gymnastik.

Jan Corell-sh-WEB

Jan Grundvad

Jan Grundvad er Udfordringens annoncekonsulent. Jan startede i bankverdenen, hvor han bl.a. stod for markedsføringen i et større pengeinstitut. Han har også været statsaut. ejendomsmægler med egne firmaer.
I 2005 mødte Jesus og Jan hinanden, og Jan har lagt sit liv om fra ”succesfuld” alternativ behandler og akupunktør, til at hjælpe Udfordringens læsere og annoncørerne med at møde hinanden. – ”Hvis I har lyst til at høre om, hvordan jeg pludselig mødte Jesus i en moden alder, lukkede mine virksomheder og flyttede fra hovedbygningen på et gods – Addithus – til et deleværelse med en ex-narkoman, alt sammen på bare 4 dage, er I velkommen invitere mig til et foredrag,”

vibeke-sh

Christina Niemann

Christina arbejder sammen med Anne Marie i bogholderiet. Hun vedligeholder kartoteket, både hvad angår betalinger og adresseændringer. Og så sørger hun også for at Post Danmark er informeret om, hvem der er modtager avisen, samt bestiller aviser hos trykkeriet.


eva-sh

Eva Maria Jørgensen

Eva Maria Jørgensen har læst på Journalisthøjskolen i Århus og har desuden erfaring fra frivilligt journalistisk arbejde, bl.a. Uganda Child Care.

 

Niels Jørgen Vase

Niels Jørgen Vase

Niels Jørgen Rugager Vase er Udfordringens er kulturredaktør. Han véd alt, hvad der er værd at vide om litteratur. Bor idyllisk ude på landet sammen med Astrid, som er læge, og en større børneflok. Niels Jørgen Vase har også en netboghandle med film kirkefilm.dk, samt et lille forlag og et text-bureau ved navn: Vactext

Orla Lindskov

Orla Lindskov

Orla Lindskov Chritensen er Udfordringens brevkasseredaktør, når det gælder Sundhed & Sygdom – specielt guddommelig helbredelse. Orla Lindskov Christensen har gennem mange år rejst som evangelist med en særlig nådegave til at bede for syge. I sin brevkasse forsøger han at svare på de mange spørgsmål, som læserne har om dette emne.

suh-sh

Suh Jacobsen

Suh Jacobsen er privat praktiserende psykolog og redigerer Udfordringens brevkasse “Skriv til Suh” hver anden uge.
Læs mere om Suh her.


henrik-sh

Henrik Engedal

Henrik skriver freelance for Udfordringen, men arbejder også fast på avisen i perioder. Han sørger også for, at hjemmesiden fungerer. Ved siden af arbejdet for Udfordringen driver Henrik sit eget grafiske firma: Engedal