Mød bestyrelsen / God fondsledelse

stig-shStig T. Christensen (fmd.)
Oprindelig uddannet som jurist, men skiftede løbebane og har siden 1973 været sognepræst ved Sct. Marie kirke i Sønderborg, indtil han lod sig pensionere. Han har været formand for Den kristne Ambassade i Jerusalem (ICEJ dansk afdeling), samt national rådgiver for Aglow. Medudgiver af bøgerne “Ild” og “Ild fænger”. Gift med skotske Rhoda og har 3 sønner, Scot, Jacob og Mark. Stig er ivrig tennis- og golfspiller. Har ofte været rejseleder, specielt til Israel og de bibelske rejsemål.

 

 

kristian-shKristian Pahus
Kristian voksede op som præstesøn i Karlslunde Strandkirke og har arbejdet med lokal-radio og -tv. Han har været både lærervikar, lagerarbejder og trykkerimedarbejder i sin ungdom, hvor han også studerede medicin på Københavns Universitet. I 1990 skiftede han til Danmark Journalisthøjskole (DJH) og kom i praktik på Vejle Amts Folkeblad i Grindsted og Vejle. Efter uddannelsen blev han fastansat på VAF. Dækkede sundhedsstof, politistof og almene nyheder i nogle år – og fra 1999 blev han redaktionssekretær på avisen, der nu er fusioneret med Jysk-Fynske Medier. Han er nu gift med Bente Mikkelsen.

 

 

Peter Bruun Olsen

Peter Bruun Olsen blev medlem af bestyrelsen i 2020. Han er selvstændig erhvervsdrivende og fungerer som virksomhedskonsulent indenfor erhvervsøkonomi, marketings- og forretningsstrategier, medarbejderudvikling og workshops. Han er oprindelig bankuddannet hos Provinsbanken (nu Danske Bank) og har arbejdet i en lang årrække som erhvervsrådgiver Vestjysk Bank og seneste hos Sydbank.

Kirkeligt er han tilknyttet Apostolsk kirke, og har gennem en årrække været bestyrelsesformand for friskolen Lykkegårdskolen i Kolding. Han har også taget en DTS og har efterfølgende været medarbejder hos missionsorganisationen Youth With A Mission på Hawaii. Peter er gift med Tenna, som er musikpædagog, og de har 3 voksne børn.

 

Henrik Nygaard Andersen
Henrik er sognepræst (kbf) i Esbjerg og har tidligere haft embede som bl.a. sygehuspræst og sognepræst i et landsogn. Han er oprindeligt uddannet cand.mag. og har tidligere været gymnasielærer. Henrik Nygaard Andersen interesserer mig meget for digterpræsten Kaj Munk og har skrevet bøger om ham, bl.a. ”Opgørets Dramatiker” og ”Størst er Barnet”.
Henrik er gift med Laila, som har eget firma. De har 4 børn i alderen 17-24 år. I sin fritid går han op i fodbold, og er medlem af en løbeklub. Han har bl.a. løbet en halvmaraton.

 

 

Brian Elgaard

Brian Elgaard er en årgang 1972 og gift med Bente. De bor i Spjald i Vestjylland. Brian har arbejdet i folkeskolen siden 1999 og er nu skoleleder på folkeskolen i Skjern.
Brian blev uddannet lærer 1999 og har Diplom i Ledelse fra 2012.
Aktiv i Holstebro Pinsekirke, hvor han er fast lydmand og en sjælden gang er med i lovsangsgruppen eller prædiker.

 

Bestyrelsen følger anbefalingerne for God Fondsledelse.

Vedr. svar på skemaet om god fondsledelse: Gå til siden med Fondsledelse