Esbjergpræster: Nej til sexmesse

Sognepræst bakker katolsk kollega opDen 29. januar lukker Stadionhallen i Esbjerg dørene op for endnu en sexmesse under Kenneth Strandbys ledelse. Og endnu en gang har pastor Benny Blumensaat fra Katolsk Kirke protesteret, som han gjorde det i en demonstration mod arrangementet foren byens musikhus i 2002. Også denne gang får han opbakning fra sognepræst ved Kvaglund Kirke, Jens Fischer-Nielsen:
– Jeg må protestere fordi den katolske præst ikke skal stå alene. Det kan han godt holde til, men det kan folkekirken ikke – langt de fleste medlemmer af folkekirken ved jo også med sig selv, at en sexmesse er en uting – og holder sig heldigvis væk fra den. Og det synes jeg de skal opleve medhold i også fra deres egen kirke, skriver han i et læserbrev i Jydske Vestkysten.
– Det er selvfølgelig irriterendef at man ved at protestere mod sexmessen er med til at gøre reklame for den. Det er også surt, at man som kirkens mand kan blive mistænkt for at være imod alt det sjove, når man taler imod en sexmesse. Men alligevel er man nødt til at protestere.
– Selvfølgelig mestf fordi sexmessen bliver et symbol på den stærke sexfiksering i vores tid. Man kan vist ikke finde et eneste underholdningsprogram uden lystighed omkring seksuallivet, slutter sognepræsten.