Præste- og lederkonference med fokus på discipelskab

„Discipelskab i en individualistisk tid“ er temaet for årets præste- og lederkonference i Oase-regi d. 2-3. januar. Hvordan arbejder vi med discipelskab og modenhed i menighederne i dag i en fortravlet, selvoptaget og forbrugspræget kultur?
Hovedtaler er 48-årige Martin Bühlmann, grundlægger af menigheden Bern Vinyard i Schweiz. Han er desuden områdeleder i Vineyard-bevægelsen i de tysktalende lande i Europa, samt medlem af bevægelsens lederteam på verdensplan. Martin er kendt som en dynamisk, inspirerende og meget engageret taler og kirkeleder.
Lørdag formiddag er der dansk panel over temaet „Discipelskab i dag – indhold og form – hvor går vejen?“. Panelet består af biskop Karsten Nissen, sognepræst Helge Pahus, valgmenighedspræst Keld Dahlmann, sognepræst Elisabeth Lidell og missionspræst Ole Skjerbæk Madsen.
Formålet med Dansk Oases Præste- og lederkonference er at udruste præster og ledere. Det gælder også dem, som er på vej ind i en lederfunktion i menigheden og ønsker at tage ansvar i f.eks. menighedsråd, lovsang, evangelisation, cellegrupper, forbøn, diakoni, undervisning, arbejde blandt børn og unge.
Konferencen starter fredag middag og finder sted på Rudehøj Efterskole i Odder.