Tusinder siger „ja til Jesus“ på Hans Berntsens møder

I 2003 samlede helbredelsesprædikanten hele 25.000 søgende mennesker. 8.500 sagde „ja til Jesus“ i løbet af året, oplyser Mission Danmark, Hans Berntsens missionsorganisation.Det er en hel del flere end året før, hvor Mission Danmark „kun“ registrerede 7.642 afgørelser. Til gengæld var det samelde mødebesøg på Hans Berntsens kampagner landet over oppe på 30.000 i 2002.
Det er især Pinsekirker, der bruger hans Berntsen som trækplaster. I Pinsekirken i Århus og København har man gennem en længere periode haft en fast aftale med Volvo-direktøren. Erfaringen fra begge kirker er, at mellem 5 og 10 pct. bliver hængende i kirken, efter at Hans Berntsen er rejst videre.
Hans Berntsen holder dog også selv kontakt til alle søgende gennem kontaktbladet Mission Danmark, der udsendes til over 11.000 husstande.