100.000 indsamlet til nyt missionsskib

Operation Mission vil købe nyt skib til 18 millioner dollars dette
forår. Det danske bidrag skal op på 375.000 kronerDet er på tide at Operation Missions hæderkronede missionsskib Logos II skiftes ud. Det har nået en anselig alder og er ikke længere rentabelt. Derfor er organisation i fuld gang med at se sig om efter et nyt skib – som skal hedde Logos Hope.

Vi har to skibe i kikkerten, siger Bitten Schriver

Indsamlingen er allerede i gang.
– Vi har ca. 7 millioner dollars på bankkontoen og yderligere 4 millioner er blevet lovet, siger leder af organisationens danske afdeling, Bitten Schriver, om den internationale indsamling.
Det danske bidrag skal op på 375.000 kr. Indtil videre er kun en fjerdedel af beløbet samlet ind i Danmark, Grønland og på Færøerne.
Der er brug for i alt 18 millioner dollars til det nye skib, som man håber at kunne købe indenfor det første halvår af 2004.

To skibe i kikkerten

– For øjeblikket har vi to skibe i kikkerten, fortæller Bitten Schriver. – Nu er vi så i gang med at finde ud af, om vi kan få plads til alle kahytterne, boghandelen, mødesalen, multimediarum, café og lagerplads, så vi kan bringe nødhjælp til folk, der lider.
Operation Mission har to skibe, Logos II og Doulos, der sejler verdenshavene tynde med det kristne budskab. De anløber havne, også i muslimske lande, med en stor kristen boghandel, medicin og anden nødhjælp.