Berntsen i hele landet

Den kendte helbredelsesprædikant, Hans Berntsen, taler i den kommende uge en lang række steder.Fredag aften den 6. februar er han i Kirkecentret i Østergade 57 i Odense.
På lørdag eftermiddag er han i Pinsekirken i Esbjerg, lørdag aften i Pinsekirken i Vejle, mandag aften er han i Pinsekirken i Randers.
Onsdag aften den 11. februar taler han i Apostolsk Kirke i Kolding. Fredag den 13.2. tager han til Frikirken på Jernbanegade 34 i Fredensborg. Lørdag den 14. februar fortsætter han i Københavns Kristne Kulturcenter. Søndag formiddag den 15.2. taler han i Sjølundskirken på Præstøvej i Næstved.
Så der er mange muligheder for at få forbøn. Berntsen har netop været på Bornholm.
Hans Berntsen lover personlig forbøn til alle, som er interesserede. Der er gratis adgang, arbejdet drives af frivillige gaver, og alle er velkomne uanset kirkeligt tilhørsforhold.
Interessen for Hans Berntsens møder har været støt stigende de seneste par år. Flere end 25.000 mennesker deltog i hans møder rundt om i landet i løbet af 2003. Møderne afvikles af organisationen Mission Danmark, der støtter Berntsens virke som forkynder og forbeder.
I TvDanmarks program: 48:timer – helbredt af Gud, fandt helbredelser sted for åben skærm og store mirakler har efterfølgende fundet sted, både på møderne og under telefonhenvendelser, hvor mennesker er blevet helbredt for mange forskellige lidelser.
Flere danske kirker er gået i samarbejde med Hans Berntsen om at arrangere møder. I Kolding holdes mødet i samarbejde mellem Mission Danmark og Apostolsk Kirke, Kolding, der også har stået bag møderne i Kongreshallen, med bl.a. den kendte helbredelsespræst Charles Ndifon, fra TV 2 Zulu-programmet ”Åndernes Magt”. Han har i den forløbne uge været i København, hvor møderne sluttede torsdag.