– Gå imod jødehadet

Vi må alle hjælpe til med at standse hetzen imod jøderne og Israel, mener jødiske og kristne ledereIsrael føler sig nu så klemt af fjendtlighed overfor jøderne, at de gerne vil samarbejde med troende kristne om at standse jødehadet. Jødernes gamle fjendskab overfor kristne er ved at forsvinde.„Det Hellige Land“, som tidligere tiltrak hundredtusinder af turister, er nu præget af en voldsom afmatning.
Selvmordsterrorister har de seneste få år dræbt over 800 mennesker. Og i Vesten forstår mange ikke Israels forsøg på at bekæmpe de palæstinensiske modstandsgrupper. I modsætning til tidligere fremstilles Israel nu ofte som skurken og palæstinenserne som de uskyldige ofre i medierne.
Derfor forsøger den isolerede jødiske stat i den arabiske verden desperat at tiltrække sig turister igen, som kan hjælpe på økonomien – og tage hjem og fortælle positivt om landets overlevelseskamp.
Samtidig appellerer israelerne nu til troende kristne om at være med til at standse den voksende anti-semitisme i Europa, hvor 6 millioner jøder for kun et halvt århundrede siden blev udslettet i kz-lejre.

I søndags blev endnu en bus sprængt og en halv snes uskyldige mennesker dræbt, mens ca. 72 blev såret, af en palæstinensisk selvmords-terrorist. I alt har over 800 mistet livet de seneste år. Udover de mange uskyldigt dræbte og sårede skaber det frygt og ødelægger Israels økonomi. (Foto. Vidar Norberg)