Hjemmesider om Jesus-film

Hvis du er interesseret i at følge med i nyt om filmen The Passion of the Christ er der to gode hjemmesider på dansk.Den ene er filmens officielle hjemmeside www.thepassionofthechrist.dk som distributørerne Scanbox/Angel Films står for.
Den anden hjemmeside er www.thepassion.dk, der er lavet af Kim Quistgaard fra Ringkøbing Denne hjemmeside er en portal om filmen, der skal hjælpe folk med at finde svar på de spørgsmål, som filmen måtte rejse. Siden indeholder bl.a. links til artikler om filmen, links til kirker og til Bibelen på Hverdagsdansk. Siden er en mulighed for de, der ønsker at gå ind i debatten om filmen. Kim Quistgaard har lånt domænenavnet www.thepassionofthechrist.dk ud til distributørerne, der så til gengæld linker til www.thepassion.dk, dvs. at den officielle hjemmeside henviser til en hjemmeside med en kristen synsvinkel på filmen.