Ny struktur i Sudanmissionen

Tidligere genbrugskonsulent Karl Georg Pedersen blev pr. 1. april udnævnt som ny landssekretær i Sudanmissionen.

Karl Georg Pedersen

Karl Georg Pedersen får ansvaret for Sudanmissionens arbejde i hele landet samt på Færøerne.
Fremover har Sudanmissionen kun to genbrugskonsulenter, der deler ansvaret for de 70 genbrugsbutikker i Sudan Genbrug. Poul Martin Nielsen får hele Jylland som sit arbejdsområde, og Knud Lindhardsen får Sjælland, Fyn og omliggende øer.
Som noget nyt har Sudanmissionen oprettet et koordineringsudvalg, der sammen med ledelsen skal gennemføre bestyrelsens visioner og beslutninger. Koordineringsgruppen består ud over generalsekretær og missionssekretær af landssekretær Karl Georg Pedersen, ass. missionssekretær Carsten Bruhn-Lauritsen samt informationssekretær Jens Henrik Kristiansen.