Unge gør en forskel i u-lande

Når Youth For Christ, YFC, sender unge ud på ProjectServe-missionsture er det ikke for, at de kan slappe af.
ProjectServe er et tilbud til unge mellem 17 og 28 år om at komme til andre lande og gøre en forskel. Et team på en ProjectServe-tur består af ca. 10 personer, der tager ud og gør nytte et fattigt eller nødlidende sted – ofte i samarbejde med lokale YFC-afdelinger. Arbejdet kan være alle former for missionsarbejde lige fra husbyggeri til gade-evangelisation.
På turene, der i år går til Moldova, Mozambique, Rumænien, Nordirland og Libanon, er der ikke megen fritid, og der bliver arbejdet hårdt under primitive og til tider ekstreme forhold. Til gengæld har deltagerne mulighed for at udvikle sig åndeligt, praktisk og socialt samtidig med at de hjælper mennesker i nød.

At være på ProjectServe er ikke en badeferie,
men hårdt arbejde

Mange af de, der har modtaget hjælp, er blevet forvandlet, når de har oplevet Guds kærlighed på en praktisk måde, ved at der var nogen, som var villig til at rejse ud og hjælpe, hvor der var behov.
Mange af deltagerne på missionsturene har desuden opdaget hemmeligheden i det at ”gå ud” og har erfaret, at de faktisk kan være med til at gøre en konkret forskel i menneskers liv.