Amerikansk orkester besøger Danmark

60 musikere fra Moody Bible Institute besøger Skandinavien den 17. maj – 8. juni. Moody Symphinic Orchetra spiller alt fra traditionel klassisk musik til salmer og gospel, kombineret med drama og sang. Orkesteret består af 60 unge fra 19 år og opefter, som alle studerer ved Moody Bible Institute i Chicago. Hvert år er orkesteret på to turneer i Nordamerika, hvert tredje år gennemfører de en tre ugers turne udenfor USA. De har tidligere været i Kina, Hong Kong og Centraleuropa, men det er første gang orkesteret besøger Skandinavien.
Flere af lærerne på Moody Bibel Institue har tilknytning til Chicago Symphoni Orchestra, som er kendt for at være et af verdens ledende orkestre.
I Jylland giver orkestret koncert d 28. maj i Vesterkirken, Stenum, og d. 29. maj på Vestre skole i Grindsted. Derefter går turen til Sjælland, hvor gruppen pinsedag spiller i hos Frelsens Hær i Templet i København og anden pinsedag i Roskilde Baptistkirke.