Ndifon i Tyskland

Den kristne ’healer’ Charles Ndifon, som har helbredt tusindvis af danskere i Jesu navn, er nu på turné i Tyskland.Den nigerianske præst taler fra i morgen fredag den 28. til mandag 31. maj i Berlin. Det sker på Berlin Passion Conference i Christliches Zentrum Berlin, Kirche am Südstern.
I april var Ndifon i Bayern‚ og i sidste uge var han i Wien i Østrig. I juni kommer han til Hannover i det afkristnede Nord-Tyskland den 23. -27. juni. Det sker i Hannover til „Gottes Kraft in Aktion“, en evangelisk helbredelseskonference i et telt, der kan rumme tusind personer på Schützenplatz i Hannover – Döhren. Også i efteråret er der planlagt møder i Ludenscheid ved HELP Missions Conference på „Bedebjerget“.
I forbindelse med møderne er den danske bog om Ndifons møder i Danmark, Åndens Magt, blevet oversat til tysk.