Fokus på den åndelige verden

Frikirken Cornerstone Church i Randers er klar med en møderække, hvor den åndelige verden er på dagsordenen. Møderækken foregår fra 19.-21. september, og alle aftener er det personer fra organisationen Evangelist, der taler og beder for syge.
Lørdag den 18. holder Christian Hedegaard foredrag over emnet „Åndernes magt og afmagt“ i Kulturhuset i Randers. Ud over foredraget vil Hedegaard bede for syge på mødet.
Mandag den 20. og tirsdag den 21. taler Lena Løbner og Christina Holstein. Mandag foregår det på Ørsted Kro, og tirsdag er det i Kulturhuset i Stemannsgade.
Begge kvinder har oplevet svære ting i livet, men har også oplevet, hvordan Gud har udfriet dem. På møderne vil de fortælle, hvordan de har oplevet Guds indgriben i deres eget liv. Desuden vil de bede for syge.
– ole