Mulighed for at opleve Afrika

Det kan være svært at leve sig ind i hjemvendte missionærers beretninger fra Afrika, hvis man aldrig selv har været der. Derfor inviterer ungdomsorganisationen Afrika InTouch nu interesserede på en rejse til Nigeria i Vestafrika. Rejsen henvender sig både til dem, som ikke tidligere har besøgt landet, men også dem, som har været der og bare må tilbage igen.
Rejsen finder sted i juli 2005, og arrangørerne tør godt love med det samme, at der ikke bare bliver tale om en almindelig turistoplevelse. Deltagerne skal nemlig arbejde sammen med unge nigerianere om at renovere en landsbyskole. Men der bliver også tid til at opleve livet i storbyen, og rejsen slutter med en tur i en nationalpark.
Den 8. oktober finder det første informationsmøde om turen sted i Afrika InTouch’s lokaler i Bruunsgade i Århus.
– ole