Bliver tilbudt abort i Danmark

Som kristen dansker undrer man sig en del over vore teologer og politikere, først pastorerne Grosbøll og Tjalve i Frederiksborg Amt, som sætter spørgsmålstegn ved Herrens eksistens. Derefter Venstre politikere med hjælp af diverse folkekirke-teologer angående vielser af homoseksuelle. Har desværre set en af slagsen i Birkerød sogn.
Og jeg ser nu, at SF v/ Kamal QureshibBlander sig i færøsk stillingtagen til abort ved at tilbyde færøske kvinder abort i Danmark. Færø–politikerne tager skarpt afstand fra denne indblanding fra dansk side, det er forståeligt på flere måder. De prøver at være selvstændige borgere, som jeg er sikker på, de vil klare udmærket ved, at vi i Danmark ikke blander os I lovgivningen deroppe.
At denne politiker endda repræsenterer en anden kultur end den kristne, gør, at jeg har lyst til at spørge de muslimske imamer, om det er deres tro, han repræsenterer.
Venligst

Mogens Lind
Lyngborghave 52.2.Tv.
3460 Birkerød