Drømmetyder besøger Roskilde

ROSKILDE – Amerikaneren Pat Zarpentine voksede op i en streng religiøs sekt. Den brød hun med for i stedet at turnere rundt på pubber og barer med et countryband, mens hun drak tæt i bestræbelserne på at glemme alt, der havde med tro at gøre.
Men en dag blev det hele rungende tomt, og Pat Zarpentine blev indhentet af Gud.
– Jeg indså simpelthen, at jeg kan få lov til at være menneske, som den jeg er, at jeg kan kende Gud personligt og kan høre fra ham uden, at det skal gå igennem en eller anden guru-type, fortæller hun.
I dag underviser hun om kulter og sekter på Elim Bible College i New York og er hjælpepræst i en stor kirke tæt på Niagara Falls.
På søndag er hun dog for en kort bemærkning på dansk visit, når hun besøger menigheden Roskilde Vineyard i Kulturhuset Kildegården.

Ikke spor mystisk

Her vil hun holde to seminarer. Om eftermiddagen er temaet drømmetydning, mens der om aftenen er spirituel sang på programmet.
Pat Zarpentine har selv fået drømmetydning som en interessant gave fra Gud.
– Lige siden Gud satte mig fri, har han talt til mig gennem drømme, og jeg får også tit en tolkning til andre folks drømme, siger hun.
– Det er ikke noget mystisk, summende noget, der kommer fra mig selv, det er simpelthen Gud, der giver mig nogle brikker til drømmenes puslespil.
Søndag aften vil Pat Zarpentine sammen med Roskilde Vineyards House Band lede menigheden i spirituel, intuitiv sang, og indimellem vil hun fortælle om de impulser, Gud giver hende undervejs.
Begge møder bliver tolket til dansk.
– ole